Eileöine harutamine: helged ja tumedad triibud

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. See on täiesti mõistetav, et Sind sellised mõtted valdavad! Su elu on üsna keeruline ja pole just palju mida Sa ise saaks ära teha selle naabri olukorra kohta.
    Siiski. Sa oled tugev ( Eesti) naine, Epuke! Ma Sind küll otseselt ei tunne, aga kuna olen lugenud Su kohta nii palju, siis on ikka tunne, nagu tunneks. Tea, et kõik laheneb lõpuks! Võib olla kohe mitte, aga mõne aja pärast on kõik jälle hästi.

  2. Epp. Mina olen üks neit, kes sind isiklikult ei tunne. Aga ikka jajälle taban end mõtlemast, kui mitu elu oled sa elanud – elad. Kui palju pealehakkamist, kui palju ideid ja energiat. Ja jah, võibolla on asju, mida sina teed või mõtled teistmoodi kui mina , kuid see ongi huvitav. Meil kõigil on vahepeal pausid, ja siis tuleb välja, et ka lamajaid lüüakse ja valusalt. Aga ma tean, kui rägastik saab otsa hakkavad sul asjad jälle argnema. Lihtslt kuskil peab olema mingi suunanäitaja. Ja küll sa ta leiad. Seniks tugevust ja jõudu.

  3. Tead ju küll – kõik möödub.
    … aga juristina ma ei saa aru, et miks sa seda kohut kardad? Saab asjad sirgeks ja pole vaja vihjata ega mõistatada ega metsaääri mööda käia. Keegi erapooletu asjasse puutumatu isik – kohtunik – ütleb kuidas on ja kuidas peab. Tõe ja õiguse aegadest oleme me valgusaastate kaugusele jõudnud oma kohtusüsteemis ning see on minu arvates ainus ja õige tee. Ja kui lähebki teisiti kui Sina tahad, siis parem õudne lõpp kui lõputu õudus. Niisama ei tule Sinu ja Su naabri vahelisi suhteid ükski autoriteet lahendama, ikka ise pead esimese sammu astuma. Rääkimata sellest, et selle talu müümine on praktiliselt võimatu kui tee küsimus lahendamata ja lahtine, sest potensiaalne ostja ei saa seda tagatisena kasutada (ma küll kõiki fakte ja asjaolusid ei tea, aga see, mis siin lugeda on olnud annab sellise ettekujutuse asjadest). Vabanda kui targutasin ja liiga pikk kommentaar tuli. Tahtsin vaid julgustada Sind kohtu suhtes.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar