Lugu naabritest ja minust, 1

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Ah et siis mina olin viimane kihutaja. Jaa, ma hoidsin kõigil kordadel väga madalat profiiti. Viimasel korral, olles veel vaadanud nii vasakul kui paremal toredat õue ja tõega lugenud üle ka seened, mõtlesin, et ohoh, ma vaatan ju ka igast aknast sisse nagu mu omadesse vaadatakse. Väga piinlik oli enda pärast ja naljakas ka. Võimalik, et siis lisasin kiirust. Võimalik, et sõitsin isegi 30-ga. Naaber võiks panna käitumisjuhise. Kõik ju saavad aru, et satuti naabri elutuppa. Hea oleks teada, kuidas seal käituda- võimalikult kiiresti, märkamatult, aeglaselt liikuda- kuidas mööduja seda teadma peab? Selliseid hoovipoolitusi põhjas ei ole, ainult lõunas.
  On kolm võimalust-
  1. muuta suhtumist
  2. muuta olukorda
  3. jätkata

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • Kairi on Hinge tõmbamise aegHästi kirjutad! Kohustusi harvendada! Hmmm! Ma leidsin sel suvel, et ma ei pea ka kõike tegema, mida mu südametunnistus mulle ütleb. Korvid on ikka ve…
 • Maria on Lugu naabritest ja minust, 1Usun, et lõpuks kõik laheneb! Pärnumaa rannaküla saadab jõudu-jaksu!
 • Kairi on Lugu naabritest ja minust, 1Ah et siis mina olin viimane kihutaja. Jaa, ma hoidsin kõigil kordadel väga madalat profiiti. Viimasel korral, olles veel vaadanud nii vasakul kui par…
 • Thea Lepasaar on Mu „süda 3“ sai valmis!Just lõpetasin 3. osa lugemise, see puudutas mind väga. Sinu kogemised, tunded ja taipamised olid mulle nii tuttavad, olid kui mu enda omad. Ka minu e…
 • Mann on Selg kuuma ahju küljesAmmune Su tegevuste jälgija. Tahtsin lihtsalt öelda, et Su maale kolimise teekonna kirjeldus resoneeris minuga, juba mitu päeva, nii et pidin kohe sii…

Sliding Sidebar