Mu „süda 3“ sai valmis!

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Epp sa oled nii tubli , ma ei jõua ära oodata, kuna see raamat müüki jõuab. Ja sina ole ikka sina ise ja kui keegi arvustab või halvustab, siis tea et neil inimestel on probleemid,mitte sinul. Nina püsti ja ikka edasi.

  2. Just lõpetasin 3. osa lugemise, see puudutas mind väga. Sinu kogemised, tunded ja taipamised olid mulle nii tuttavad, olid kui mu enda omad. Ka minu elu on olnud üks üsna segane teekond enda ja jumala juurde. Aga õnneks ka leidmine ning taipamine, et kõik ongi üks ja ainus religioonide ülene Jumal ning ei ole midagi väljaspool tuhandenäolist Teda.
    Suur tänu sulle elamuse eest 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

  • Kairi on Hinge tõmbamise aegHästi kirjutad! Kohustusi harvendada! Hmmm! Ma leidsin sel suvel, et ma ei pea ka kõike tegema, mida mu südametunnistus mulle ütleb. Korvid on ikka ve…
  • Maria on Lugu naabritest ja minust, 1Usun, et lõpuks kõik laheneb! Pärnumaa rannaküla saadab jõudu-jaksu!
  • Kairi on Lugu naabritest ja minust, 1Ah et siis mina olin viimane kihutaja. Jaa, ma hoidsin kõigil kordadel väga madalat profiiti. Viimasel korral, olles veel vaadanud nii vasakul kui par…
  • Thea Lepasaar on Mu „süda 3“ sai valmis!Just lõpetasin 3. osa lugemise, see puudutas mind väga. Sinu kogemised, tunded ja taipamised olid mulle nii tuttavad, olid kui mu enda omad. Ka minu e…
  • Mann on Selg kuuma ahju küljesAmmune Su tegevuste jälgija. Tahtsin lihtsalt öelda, et Su maale kolimise teekonna kirjeldus resoneeris minuga, juba mitu päeva, nii et pidin kohe sii…

Sliding Sidebar