REPLIIK: Viirus on kohal, kas ka vabatahtliku “Dekameroni” ajastu?

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. ESITEKS kuulun vanuse poolest riskirühma, kes peaks kohe surema, kui seda viirust kaugeltki näeb. Aga ma ei kavatsegi veel surra, ükskõik kui palju te ei kirjutaks, et seda on rahvaarvu harvendamiseks vaja.
    TEISEKS: vanainimeste pärimuse kogumine ja kuuldavõtmine võiks olla ja peaks olema kogu aeg toimuv teguviis, aga mitte väljenduma selles, et kui on mingisugune oht epideemiaks, tullakse mälestusi koguma ja kantakse vanainimese koju pisikuid, viiruseid jms.
    KOLMANDAKS: neist viimastest blogipostitustest nähtub, et nende autor on paanikas. Mis ei ole sugugi hea. Aga sellel ma pikemalt ei peatu. Püsige terve ja olge elurõõmsam!

  2. Tõesti vabandan, kui te niisugused sõnumid mu lugudest välja lugesite!
    1. Muidugi pole vaja surra ja niimoodi ma pole mõelnudki, viide oli ilmselt sellele loole, kus ma rääkisin viirusest läbi keskkonnaprisma. Ja kindlasti pole ühe inimese kirjutamisel seesugust kaalu. Minu meelest on oluline surma mitte karta ja tunnetada ühtsust suurema süsteemiga… loodusega, jumalaga, teiste inimestega.
    2. See on viide repliigile ja see repliik oli mõeldud noortele, nende endi emade-isade vanaemade-vanaisade märkamiseks. Muidugi on igasuguses olukorras viiruste ja pisikute oht, aga… mälu on surematu. Kahju, kui mu mõte ei tulnud läbi…
    3. Ma ei ole paanikas :). Kindlasti mitte. Mul on heameel, et kevad käes ja mul sai just ammualustatud käsikiri valmis. Soovin ka teile kõike head!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar