Pööripäev ja pööriöö ja taotlused

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Aitäh. Ma sain kuidagi rahu ja selguse. Püüdsin tänasesse päeva mitu asja mahutada. Koolitöö, perega metsas lõkke tegemine (käisime, külm oli), selga peaks veel võimlema, koristama peajs ja see suur koolitöö mille tähtaeg on homme. Kõik oli kuidagi nii laiali. Lugesin ja, rahu. Millegi pärast. Sest et segamini sahtlid, lahti lastes saab kõik ja paradoksid. Aitäh, et julged olla iseendana nähtav. Ma olen läbi selle ennast märganud.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

  • Kairi on Hinge tõmbamise aegHästi kirjutad! Kohustusi harvendada! Hmmm! Ma leidsin sel suvel, et ma ei pea ka kõike tegema, mida mu südametunnistus mulle ütleb. Korvid on ikka ve…
  • Maria on Lugu naabritest ja minust, 1Usun, et lõpuks kõik laheneb! Pärnumaa rannaküla saadab jõudu-jaksu!
  • Kairi on Lugu naabritest ja minust, 1Ah et siis mina olin viimane kihutaja. Jaa, ma hoidsin kõigil kordadel väga madalat profiiti. Viimasel korral, olles veel vaadanud nii vasakul kui par…
  • Thea Lepasaar on Mu „süda 3“ sai valmis!Just lõpetasin 3. osa lugemise, see puudutas mind väga. Sinu kogemised, tunded ja taipamised olid mulle nii tuttavad, olid kui mu enda omad. Ka minu e…
  • Mann on Selg kuuma ahju küljesAmmune Su tegevuste jälgija. Tahtsin lihtsalt öelda, et Su maale kolimise teekonna kirjeldus resoneeris minuga, juba mitu päeva, nii et pidin kohe sii…

Sliding Sidebar