Koduõppe esimene nädal: loomad

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Nii lahe! See päevajutu kirjutamine on geniaalne, kahetsen praegu hoolega, et oma poiste kolme koduõppeaasta jooksul selle peale ei tulnud. Muide, ka koolide eripedagoogid ütlevad, et algklassilaps õpib hästi siis, kui tal ei lastagi kohe alguses vigu teha, mitte niivõrd punasega parandatud tööd uurides. Minu lapsed kirjutasid küll klassikaliselt etteütlust ja parandasid pärast ise, see aitas ka.

 2. Jah, Ene, aitäh! Ma pole veel pihta saanud, kas neid saab hiljem suvalisel ajal ka järele vaadata või nad vananevad? Meil on nüüd taas ekraan kodus (korteris), üle pika aja, aga telekavaatamise harjumus ja teadmised on nii kadunud.

 3. Aitäh hea sõna eest, Reet ja Ene. Ma loodan, et meil tuhin üle ei lähe :). Aga usun, et ei lähe. Üks nipp ju veel saavutamata, laps ise korralikult lugema saada, küll siis muutub natuke rohkem isemajandavaks :).

 4. Väga äge. Kas Sa oskad soovitada mõni veebilehte või raamatuid mis annab info sellisest koduõppest ja päeva, nädala ja kuu õppekavadest? Muu 6a tütar väga ei taha kooli minna Septembris ja võib-olla saame pakkuda huvitavat koduõppe enne kui ta hakkab koolis käima.

 5. Justin, loomanädala lõpus, külastas Tartu Loodusmuuseumit Mariaga:
  We learned about different regions of the world at the museum,
  desert, grasslands, taiga, tundra, et cetera. We learned how different
  animals live in different regions. Reindeer don’t live in the desert,
  grass snakes don’t live in the Arctic.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar