Kas Eestis ka on “business conflict mediation” proffe? Otsin lahendust…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. See on Eestis täiesti olemas, lepitusmenetlus on nimi. Nt mediator.ee Pole kursis, kas ka mõni menetlus on lõpule viidud.
  See on muidugi alatu, et juristid ei saa omavahel seda asja tehtud. Kas ei ole kumbki klient nõus pakutava lahendusega v on juristides asi. Kohtutee võib kesta aastaid paraku.

 2. Suur tänu ja ma loodan, et nüüd saab asjad liikuma nii, et saabub lahendus.
  Mis on minu jaoks lahendus?
  Ma olen valmis osa kaupa poodi jätma ja osa kaupa ära võtma ja olen valmis selleks, et Helene ise otsustaks, mis ta võtab ja mis ta jätab, no sisuliselt minu poolt seesama paindlik seis, mis oli oktoobris, kui notarisse läksime. Millest ma loobuma olen valmis, sellest rahasummast, mis ta kauba eest pidi maksma. Las siis jääb kõik ta valitu realisatsiooni. Peaasi, et mul oleks info selle kauba liikumiste kohta, müügiülevaated ja nende põhjal igakuised ülekanded juba müüdud kauba kohta. Olin rahul laohinnaga.
  Nii et ma ei nõua midagi hullu.
  Või kui ta tagastaks kogu mulle kuuluva kauba, muidugi see sobiks mulle ka.
  Taustaks: Helene ostis OÜ (poe), mitte kaupa selle esimese tehinguga. Ja siis kauba ostmise lepingu ellu viimisel läkski asi käest ära.

 3. “Kes tahab osta head energiat poest, kus seda pole?” Ka mina ei osta sellest poest hetkel ühtegi asja, ehkki fb leht on ilus ja paljud sõbrad laigivad. Austusest Sinu vastu, Epp. Tean lugu ainult Sinu blogi põhjal, teise osapoole versiooni ei tea, ent kui on väiksemgi tõenäosus, et Sinuga on inetusti käitutud, siis ei, aitäh.
  Ilona Nurmelat soovitan ka mina, rahvusvahelise kogemusega võimekas inimene.
  Loodan, et saad selle asja peagi joonde. Sellised konfliktid söövad vaimse jõu.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar