Mida ma peaks tegema? Kivipood kui kivi hingel

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Loomulikult tuleb oma õiguste eest seista. No mida see mittemidagi tegemine annab? Asi tuleb kohtusse anda, sellega tegelevad siis juristid, ei pea iga päev ise asjaga tegelema, aga vähemalt saab asi lõpuks lahenduse

  2. Emotsionaalne pool on mõistetav – on tehtud vigu ja olid valed eeldused. Selles osas pole midagi teha. Lahutus kivipoest on toimunud ja sisemine arutlemine on haavale soola raputamine. Et suhe oleks võinud edasi toimida uues kvaliteedis …

    Ülejäänud peaks aga olema pragmatism: hagi hind=riigilõiv + kohtukulud võimalikult, et kolmes kohtuastmes + kostja kohtukulud kaotuse korral. Kas võidu korral on laojäägi rahaline väärtus kuludest suurem? Kas on olemas puhversääste, et õigluse nimel, kuid siiski kaotuse korral maksta laojäägile veel peale?

    Hagi on küll survestamine kohtuväliseks kokkuleppeks, kuid kas Sinu õiglust toetab piisavalt ka õigus?

    (Kunagi oli minu õiglustunne väga suur, tippadvokaadi sõnul toetas mind ka õigus. Kaotasin kõik. Ja mitte ainult raha ja vara. Kaotasin kokkuvõttes hoopis olulisemat. Tagatipuks eneseväärikuse ja -usu. Kaotasin elu, mida oleksin võinud ja tahtnud elada.)

  3. Ma läheks vähemalt 1 kohtuastmesse, ma ei usu, et sa muidu rahu saad.
    No saaks muudmoodi ka aga need retriidid jne läheks maksma rohkem kui advokaat ja riigilõiv.

  4. Miks sa siin valeinfot levitad ja mind laimad?
    Kui keegi on alatu, siis oled see sina. Igal inimesel on oma lääts, läbi mille ta maailma ja olukordi näeb; miks seda peab laiemale üldsusele jagama ning teist maha tegema?

    Kui keegi kellegi kohtusse peaks kaevama, siis mina sinu; lisaks kõigele muule ka laimamise eest. Ma võiksin siia panna ekraanitõmmised meievahelistest kirjadest, mis tõestavad sinu süüdistuste alusetust, aga milleks? Ma jäängi seda tegema siis…pigem teen seda õigusorgani juures.

    See, mida sa siin korraldad, on puhas kius. Ja see on inetu. Miks sa üldse panid oma äri müüki? Ise ei tahtnud ja teistele ka ei taha anda?

    Sinu blogi kubiseb valedest ja kerjab kaastundmist su lugudele, aga las iga lugeja valib ise pooli kui soovib. Kui nad teaks vaid käputäitki, mis see protsess endast tegelikult kujutanud on…

  5. Ma väga, väga palun dialoogi, Helene. Loodetavasti uus nädal toob selle meie vahele. Ma ei oska siin muud niimoodi kommenteerida kui et kindlasti siin pole kius ja laim, kui sellele mu hetkeolukorrale panna silt, siis see on lahenduse otsimine. Ma olen sügisest peale aina erinevaid lahendusi pakkunud ja siis taas pausi pidanud ja siis taas lahendusi pakkunud.
    Kaugemas tulevikus saab sellele vaadata kui ühele kentsakale perioodile ja ma usun, sa pole soovinud halba ja südames soovid ka sina lahendust. Palun väga selle pärast, et me selleni jõuaksime.
    Koostööleppepunktidest kõige olulisemast, kokkulepitud raha ülekandmisest, olen nõus ju loobuma, kui ma oma kauba kohta info saaksin ja igakuise müügi kohta ülevaated ja ülekanded saaksin, tasapisi, aasta aastalt. See on suur kompromiss.
    Mina ei soovi juristisid lahingusse saata ja pikka kohtuteed.

  6. Epp, võõra blogilugejana ja täiesti eemalt vaadates: 1. selle poe nahka läks tegelikult su abielu 2. sul ei ole tegelikult vaja infot, millal ja palju on müüdud, vaid ainult maksegraafikut ja raha, kui sa seda muidu sealt kätte ei saa, siis mine kohtusse 3. kui sa ei taha minna, siis kirjuta see raha korstnasse ja koolirahaks, lepi sellega et sealt ei tulnud midagi ning tee selle teemaga lõpp 4. tõesti jääb mulje, et sa ei taha sellest poest lahti lasta, ehkki ammu oleks aeg, kui otsustasid ära müüa selle, mis oli kindlalt hea otsus. 5. parimat sulle!

  7. Ei ole laim? Kuidas siis võtta sinu tumedas kirjas kirjutatud lõiku nimega “faktid”?

    -miks sa ei kirjuta sellest, mis põhjustel ma ülejäänud raha (kauba eest) maksta ei soovinud? Miks sa ei kirjuta, kuidas vahetult peale inventuuri olid laoseisud jätkuvalt valed? Või et lõid mulle kujutluspildi müügi tõusust ning meelitasid mind sellega tagasi tehingusse, kuigi soovisin sellest loobuda? Kuidas ma avaldasin tahet tehing tagasi pöörata (mõjuvatel põhjustel) ning sa olid sellega nõus, pannes ise notariaja, kuid seda siis 2 korda edasi lükates ning tingimusi muutes; lõpuks siiski loobudes tehingut tagasi pööramast.
    -SINA ise panid meie koostööleppesse punkti, et 30.10.18 kuupäevaks loobud laoprogrammi kasutamisõigusest.
    -sulle kuuluva kauba osas on sul eelmise inventuuri failid ning möödunud kuude müügiaruanded raamatupidajalt.
    -ka see on räägitud, miks siiani pole müükide eest raha laekunud; see on tasutud, kuid fikseerimata kauba tasaarvestus.

    Mainimata ei saa jätta lõiku, kus mina “ähvardan, parastan, süüdistan”.
    Milles? Kuidas? Sa just ise paar päeva tagasi saatsid kirja, kus ähvardasid. “Kes teisele nime annab, see ise seda kannab?”

    Mis dialoogist me rääkida saame, kui sina pead üksi siin monoloogi ja mustad mind maa alla? Minul on enda väidete toetamiseks ka ekraanitõmmised e-kirjadest; kas sinul samamoodi, et enda ülaltoodud “fakte” tõestada?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar