Palun minge ikka kivipoodi

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Indiast kodulehelt: Helene kirjutab: “Aga järgmisel esmaspäeval, 10-ndal detsembril annan poe tagasi tema looja Epu kätesse ning edasi jään pidama vaid omaenda veebipoodi http://www.koidukuma.ee.”
  Sina kirjutad, et pood kulgeb edasi helenega.
  Midagi selles vusserdamises ei klapi.

 2. Vabandust, ma ei märganud kommentaare lugeda enne (olen kuidagi harjunud, et siin vähe kommenteeritakse, ja olen nii hõivatud uute raamatutega olnud… Ja eks mul ole ka vajadus see teema “vabaks lasta”).
  Ja ma ei oskagi seda vastust anda, või kommenteerida täpselt. Helene lootus oli ilmselt see, et tekib kahepoolne kokkulepe notarisse minekuks ja ta annab poe tagasi. Aga minu jurist proovis mitmel erineval moel kompromisse ja neid kuidagi ei sündinud. Tundub mõistlikum, et pood olgu Helenel ja mina lihtsalt ei muretse sellepärast, et mulle kuuluv kaup jäi sinna niimoodi… ja küll tasapisi kulgevad protsessid ikka edasi ja tuleb lihtsalt usaldada. Ma ei soovi poodi tagasi võtta. Ma ei soovi ka vaielda, võidelda. Minu soov oli pood müüa, nii et see kenasti edasi tiksuks. Ja võibolla on see lõppeks ikkagi õnnestunud.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar