Palun minge ikka kivipoodi

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Indiast kodulehelt: Helene kirjutab: “Aga järgmisel esmaspäeval, 10-ndal detsembril annan poe tagasi tema looja Epu kätesse ning edasi jään pidama vaid omaenda veebipoodi http://www.koidukuma.ee.”
    Sina kirjutad, et pood kulgeb edasi helenega.
    Midagi selles vusserdamises ei klapi.

  2. Vabandust, ma ei märganud kommentaare lugeda enne (olen kuidagi harjunud, et siin vähe kommenteeritakse, ja olen nii hõivatud uute raamatutega olnud… Ja eks mul ole ka vajadus see teema “vabaks lasta”).
    Ja ma ei oskagi seda vastust anda, või kommenteerida täpselt. Helene lootus oli ilmselt see, et tekib kahepoolne kokkulepe notarisse minekuks ja ta annab poe tagasi. Aga minu jurist proovis mitmel erineval moel kompromisse ja neid kuidagi ei sündinud. Tundub mõistlikum, et pood olgu Helenel ja mina lihtsalt ei muretse sellepärast, et mulle kuuluv kaup jäi sinna niimoodi… ja küll tasapisi kulgevad protsessid ikka edasi ja tuleb lihtsalt usaldada. Ma ei soovi poodi tagasi võtta. Ma ei soovi ka vaielda, võidelda. Minu soov oli pood müüa, nii et see kenasti edasi tiksuks. Ja võibolla on see lõppeks ikkagi õnnestunud.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar