Kes on Mae Lender?

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Ma püüan selle Minu Hiiumaa mingil hetkel läbi lugeda aga ma ei usu, et keegi Douglas Wells`ist paremini oskab seda saart lahti rääkida. Ikkagi SUURE RIIGI elaniku arvamus väikese saare elanike kohta. Olen mandrimees, kes on 40 aastat Hiiumaal elanud. Hiidlaseks (saarlaseks, muhukaks …) sünnitakse ja ma olen kõik selle “võõrviha” mitmel korral läbi elanud. Ei midagi erilist! Ma ei saa aru neist, kes tulevad ja hakkavad OMA tahtmist peale suruma. Alguses olete külas, hiljem naabriks – nii käituge ja ärge kurtke maailmale nagu venelased – miks te mind ei armasta!? Ei ole põhjust nagu … Päikest …

  2. Hehh. Huvitav, et ta kellelegi suudab ülbiku mulje jätta. Mina fännan täiega Mae/Reelika blogi ja loen seda siis kui vajan doosi intelligentset huumorit ja kriitikat. Fänn. Täiega.
    Ma ei ole lugenud paljusid “Minu” raamatuid, kuid “Minu Taani” on vaieldamatult üks minu lemmikuid. Hästi muhe ja mõnus lugemine, annab edasi taanlaste olemuse ja avas Taani minu jaoks hoopis teisest nurgast. Hygge nurgast.
    Nüüd ei jõua oodata kuna Hiiumaa raamatu kätte saan võetud ja läbi loetud. Usun, et on Maelikult hää

  3. Lugesin läbi ja ei leidnud seda võõraviha sealt. Kaevu reostamine ja sitasõda selles kontekstis nii ei mõjunud. Ise ka Hiiumaale üle kümne aasta tagasi tulnuna ei leia seda ka kohapeal. Ehk on eitusfaasiga veel tegemist… Meeldis Mae suhtumine, et kuna ei ole kuute põlvkonda esivanemaid kirikaias siis võib vabalt võtta sest niikuinii ei tunnistata hiidlaseks ja polegi vaja. Arvan ise sama moodi – siia kas sünnitakse või tullakse praamiga. Ja kui oled praamiga tulnud, siis selleks sa jääd ja niikuinii ei saa sinna midagi parata.

  4. Mulle on Mae blogist eriliselt ebameeldiva kibestunud vanamuti mulje jätnud, kas see 33. eluaasta oli tal hiljuti?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar