“Meie Eesti” :) Minu mõtted raamatust ja meie pisikestest eestimaalastest

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Mu elukaaslane hiljuti mainis, et ostis lastega Maximas käies neile kleepsuraamatud. Ma pööritasin silmi, sest enamasti on need Maxima kampaaniad… Noh, mitte päris minu teetassike.

  Ja kui ma siis nägin sinu nime ja neid pilte… See oli suur üllatus ja rõõm. Tohutult vinge projekt mu meelest. Maxima turundusosakonnale maksimumpunktid 🙂 Ja eriti äge, et just sina seda tegid 🙂

 2. Tere, Nagu Tikkergi kirjutas, et kampaaniad pole tema teema, siis ka minagi ei ole huvitatud olnud mingitest kleepsu kampaaniatest, kuid praeguse seisuga olen hädas terve Tartu ja kuuldavasti terve Eesti tühjaks ostetud Teie raamatust.
  Kahju on, sest mul poeg (7a, millest 5a elas Rootsis) on väga Eestit armastav tal oma toas lausa lipp. Aga ta unustab rääkida, et lasteaias on raamatuga seoses nö mingi teema. Loevad ja tegelevad lausa nagu õppetegevusena. Kust ja kas on võimalik siiski leida raamatut või äkki on veel tulemas müüki uus tiraaž.

 3. Annika, kirjuta mulle! Mul on raamat üle! Meil said alguses mõlemad lapsed oma raamatu, aga siis otsustasime, et lihtsam on üritada ühte täis koguda ja teine seisab niisama. Ma pean selle küll lastetoa segadusest üles leidma, aga see peaks alles olema 🙂

  tikriblogi(at)gmail.com

 4. Täname Teid toreda raamatu eest! “Meie Eesti” – väga huvitav ja kasulik raamat. Kleepsude kogumine oli põnev!

 5. Kas kellegil oleks üle ühte raamatut? Otsime väga meeleheitlikult kuna kõik kleepsud on siiski juba olemas. Tahame väga ka enda kleepsudele raamatu leida!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar