Katkend, joogakatus, “Kas süda on ümmargune? 3.osa”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Tere! Otse öeldes, VÄGA rumal ja vastutustundetu tegu sinust. Miks rumal? Vastus väga lihtne: oma teoga aitasid sa kaasa vaid mingi inimrühma suurrahvuse ülbusele ja kinnistasid seda veel rohkem oma teoga. Sellised “kirjaoskamatud” vene tiblad, poolakad ja kes iganes, endistest idabloki maadest, kujutavad endale ette, et ükskõik kuhu nemad oma jala tõstavad, siis kohalikud elanikud peavad vene keele ära õppima, mitte venkud ei pea jumala eest ennast vaevama ing. keele õpingudega. Täpselt sama probleem on Eestis elavate venekeelse elanikkonnaga, kes ei vaevu 10 sõnagi eesti keelt õppima, sest milleks, küll orjameelsed kohalikud “fasistid” räägivad nendega vene keeles ja sinna auku see integratsioon siis kaduski…

  2. I used to be recommended this web site by means of my cousin. I’m now not sure whether this publish is written through him as no one else recognise such precise approximately my difficulty.
    You’re amazing! Thank you!

  3. Certainly not all websites in the search results page
    permit to send your back links yet some do. There are numerous kinds
    of internet site there allowing you to publish comments, write-ups, book marks, and so on

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar