“Harakale haigus” ja “FM Idioot”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Jällegi etendus, mille puhul nii kahju, et ise ei saanud vaadata. Kuigi lisaks äratundmisele võiks see samamoodi mind veel rohkem maadligi suruda. Ja see verise käe sketš on tõesti just “see” (ei kujuta ette, mis sketše seal veel tehti), mida depressioonis inimesed tunnevad. Huvitav, kuidas praegu igalt poolt info just selle D teemani tuleb. Hollandis oli TV-s eelmine nädal just Robin Williamsi filmide nädal, juhuslikult klikin artiklile a´la “5 moodust paremaks ajajuhtimiseks” ja kõrval vilguvad postitused d a´la “10 asja, mida kindlasti mitte depressioonis inimesele öelda” jne jne

  2. Meelike, ma arvan, et nii Linnateatris kui ka Draamateatris lähevad sel hooajal need depressiooni-lavastused edasi. Otsi, uuri. “Varesele valu” ja “Harakale haigus”.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar