Mõtteid Setomaalt

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Tere!

    Kui on soov Teile kirjutada, siis kuidas ühendust saada? Proovisin valida ülevalt “Kirjuta mulle…” nupukest, aga see andis mingil põhjusel errorit.

    Tänud vastuse eest!

  2. Ma ei oleks ka osanud arvata,et ükskord on armas kodune tartu minu jaoks liiga kärarikas.Liiga palju autosid,eriti,kui pead liikuma Riia tänaval ja liiga palju kaubanduskeskusi.Eelistan juba tükk aega Jõgevamaa ääremaal asuvat maa-elamist,kui võimalik muidugi.

  3. Ja ma poleks osanud arvata, et suvised laisad Tartu-päevad (kui Tartus kedagi pole…) mulle meeldima hakkavad. Kui olin 20ndates eluaastates, elasin ka Tartus, ja siis tundus suvine Tartu mulle “jama”, vähemasti üksvahe oli selline aeg.
    Eks ringiga läheb nii, et jõuab siin kõik ära nautida. 20ndates ma väga nautisin suve viimast päeva ja septembri esimest nädalat ülikooli peahoone ümber. Eelmisest aastat mäletan, et see täitis mind ähmase ärevusega, ma justkui tahtsin ka kooli tagasi minna… Kes teab, mis veel ees ootamas on.

  4. Tere Huvitav mida huvitavat on Setumaal vahepeal toimunud? Kas setu vald ja setu raha on sündinud? Kas Epp olete leidnud kes hooldab teie talu setumaal? Kus ta täpsemalt asub kui saladus pole? Aga päikest ja õnne Teie tegemistesse. Tiit-Olav Roos.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar