Evelin Ilves, “Kirju”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. “Ja see on mind edasi Evelini loo juures intrigeerinud. Kuidas ta sealt metsatalust siis endale üllatuseks sattus presidendikampaania keerisesse, pärast seda, kui ta oli kõik oma elu plaanid hoopis teisiti teinud ja oli just ehitanud üles talu, kus hakata majutust tegema…”

    Väheusutav. Ilvesed abiellusid üsna värskelt enne Toomas Hendriku presidendiks saamist. Kui Evelin poleks kõike presidendi abikaasaga kaasnenut soovinud, ei oleks ta seda teinud ning saanuks rahulikult talu edasi pidada

  2. Seda raamatut ootan! Lihtsalt seetõttu, et minu arvates on Evelin tore inimene. Ma ei ole teda kunagi hukka mõistnud. Olen lähtunud ütlusest, et hukka mõista on lihtne, aga katsu mõista. Ja ma katsungi. 🙂

  3. 24. aprillil 2015 kirjutas Evelin ilves oma FB-lehel: “Kollane meedia levitab valeinfot:
    Kinnitan, et mingisugust raamatut vôi muud kirjatükki abielulahutuse kohta ei ole ega tule.
    Evelin Ilves”
    Nüüd on ju selles raamatus ikkagi kirjatükk abielulahutuse kohta. Tundub, et söödi oma sõnu.

  4. Mina olen täitsa päri, et ka minu arvates on Evelin Ilvesele on rahvas arvamustega liiga teinud. Ning emotsionaalselt on ikka päris kurb, kui ole nii iseennast kui oma hinge pühendanud/panustanud asjadele/tegemistesse, mida siis kohati süüdimatult materdatakse või mis ühel päeval su elust lihtalt näiteks abielulahutusega päeva pealt kaovad.
    on, mis on, agamina soovin Evelin Ilvesele igal juhul jõudu ja head. Kindlasti on ta seda väärt. Tegus ja tark naine.

  5. Me kipume üldse teineteisele liiga tegema, v.a. siis kui on ühine vaenlane, kelle vastu võidelda. Kui nii vaadata, siis on isegi teineteise puremise olukord suures plaanis parem… Haavad ei jää vast nii rängad.

  6. Aastaid imestasin, et kas tõesti polnud Eesti Vabariigi presidendipaaril võtta korraliku PR esindajat või lihtsalt ei tahetud kuulda nende nõu. Kuidas ikkagi paistis igal sammul välja et kumbki neist ei tunne Eestimaa rahva meelsust või ei hoolitud sellest. Meeldis Vahur Kersna öeldu, et “kleidid võivad olla aga väärikus peab olema. ” Kummardus Evelin Ilvese ees, et majanduslik huvi ei takistanud lahutust. Aga võib olla tasub veel kord sisse välja hingata, et kas ilmuvat raamatut saab valuta lugeda ka nende tütar. Aga soovin Evelin Ilvesele edu ja uusi võimalusi. Parem õudne lõpp kui lõputu õudus.

  7. Milleks seda raamatut vaja on? Mida on veel vaja teistel inimestel teada ja mida vaja selgitada??? Ehk aitab juba!

  8. Arvan,et rahvas on teinud Evelile liiga oma hukkamõistmisega.Kuid Eveli on kindlasti tugev naine,kes lööb selja sirgu. Edu talle edaspidiseks.

  9. Jah, ka mulle ei meeldi kellegi PALJASTAMINE, POMMITAMINE ja muu taoline tegevus. Igal inimesel on õigus oma elu elada. Aga VÕTI mõistmiseks on katkendites olemas: “Mis aga painama jäi, oli küsimus Ajast ja Kodust. Kas isa tuleb ikka koju? Kas tal jätkub töö kõrvalt aega?” (Evelin Ilves, 2006) Mida siin paljastada, ootame saladust, mida tegelikult polegi. Kui inimene ausalt oma elu elab, siis pole tal midagi varjata.
    Aga loodan, et ilmuv raamat aitab tal leida oma kohta ja väärtust. Ta on huvitav ajakirjanik, ja tema arvamusi oleks edaspidigi MEELDIV lugeda. Raamatuke rahuldab üles kruvitud uudishimu ning aitab edaspidi RAHU saada. Et olla edaspidigi loov.

  10. Kirju raamat, ent üldiselt positiivse hoiakuga. Ehk sõltub see ka lugejast. Kommenteerijate hulgas on neidki, kes pole lugenud ja ei hakkagi lugema, nagu nad ise tunnistavad. Tasuks ikka alustada lugemisest.
    Hea, et tuntud inimese poolt ajakirjanduses avaldatu ühiste kaante vahele on kogutud.
    Welcome to Estonia oli selle raamatu kõrval mulle tabamata ime.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar