Lugu Palestiina tüdrukutest

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Oih praegu on asjad ikka paremaks läinud. Või on siin satutud juttu puhuma ülikonservatiivse Palestiina perega. Ma olen abielus muidu palestiinlasega. Moslemmeestel on seksuaalsuhted enne abielu olemas ikka. Seks puhuks käivad, need kel võimalus Türgis lõbureisidel.

    Ma tean näiteks ühte moslemmeest, kes oma kihlatu kõrvalt regulaarselt teiste naistega seksis. Kihlatu teadis seda ja polnud vastu. Kui ma imestasin, mismoodi neil sellest probleemi ei tule vastast noormees veendunult “Kamoon, mu pruut saab aru küll, et ma ei saa läbi ainult suuseksi nautides aga midagi rohkemat tema ju mulle veel pakkuda ei saa!”

    Moslemid jagunevad isegi ühe rahvuse piires erinevatesse sektidesse, kel Koraanist täiesti erinev arusaamine ja erinevad tõeks pidamised. Minu abikaasa sekt näiteks on veendunud, et tegelikult koraan ei kiida mitmenaise pidamist heaks. Seal olevat kirjas: “Kui sa võtad naise aga ei ole rahul, võta teine, kui ikka ei ole rahul võta kolmas ja neljas aga AINULT siis kui sa suudad garanteerida, et armastad neid kõiki võrdselt ja teed nad kõik võrdselt õnnelikuks. Aga mina ütlen sulle, et sa iial ei suuda seda” ja vot sellest viimasest lausest saab üks seltskond moslemeid aru, et tegelt ju ikka ei tohiks rohkem kui ühte naist võtta. Minu abikaasa suguvõsas pole kellegil rohkem kui ühte naist. Samas olen ise käinud pulmas kus võeti parasjagu teist naist.

    Konservatiive on samas ette juhtunud ka. Minu abikaasa sõpruskonnas on mees, kellele mul ei maksa tervituseks kätt anda, sest see mees on abielus ja sellest sektist, kus abielu ajal ei tohi teisi naisi katsuda, ega nende poole vaadata.(See mees liigub linnatänavatel ringi konkreetselt silmad maas – naised igal pool ju). Samas on nende sektis lubatud ajutised abielud. Et abiellud üheks ööks öeldes kolm korda, et ma võtan su nüüd naiseks ja hommikul annad samal viisil lahutuse sisse. See konservatiivne abikaasa sõber kasutab seda võimalust u 4 korda aastas, sest abikaasa ja lapsed elavad kaugel ja ta ise on tulnud Ghanasse raha teenima.

    Muide kui minu palestiinlasest abikaasa noorem õde(muidu tubli moslem) abiellus siis tema pulmakleit oli täpselt selline, et ise ma midagi nii paljastavat ei kannaks 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar