Kinnisvara kukerpalle – ja Tartus üürile anda vanalinnakorter aiaga

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Hind yletab kahjuks minu voimalused, aga tahtsin mainida, et Rene on minu klassioe Liidia poeg, lastena olid nii Rene kui ka tema ode Kristiine minu poja Jaanuse mangukaaslased. Jaanus ehk Kiwa on ka praegu Renega tuttavad. See lihtsalt selleks, et maailm, eriti Eesti on ikka pagana pisike! Olen seda korterit nainud ja minu unistus oleks seal elada, aga praegu tahaksin vaid soovida, et selle leiab keegi tore inimene! Edu!

 2. Hea kuulda,et teie elu hakkab paika loksuma. Kui peaksite teadma kedagi, kes Viljandis üürile annab korraliku elamise, 2-3 toaline, mis sobib kolmeliikmelisele perele, siis oleks vahendada korralikud üürilised, st sõbranna otsib uut kodu Viljandis seoses töökoha leidmisega seal.

 3. Excellent goods from you, man. I have remember your stuff previous to and you’re
  simply too wonderful. I actually like what you have got right here, certainly like what you are stating and the best way during which you are saying it.

  You make it entertaining and you continue to take care of to stay it sensible.
  I cant wait to read far more from you. That is really a wonderful site.

  my blog :: Dieta Mediterranea – http://www.scenesxxx.com,

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar