Mis edasi saab (müügil Viljandis majaosa ja Setomaal talu)

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. No ma ei tea kolm last ja lendate nendega pidevalt mööda ilma ringi. Kas kahju pole neist? Oleks nad siis koduõppel siis saaks sellest ehk kuidagi aru, aga tundub küll et käib solgutamine mööda linnu, maid ja koole. Psüühikale hakkab ju.

  Ma saan aru et olete boheemikad aga no pidage veits ikka vahet laste nimel.

 2. Mina sain USA ja Eesti load molemad seaduslikult alles hoida nii, et

  1) tegin USA load.
  2) tegin Eesti load. Kuna ankeedil pidi kusagile allkirja andma, et mul teise riigi lube pole, siis andsin USA load ARKile ara.
  3) tegin uuesti USA load. Kuna USA lubab mitme riigi lube, siis kuhugile ma allkirju andma ei pidanud ja Eesti lube ara andma ka ei pidanud ja, tadaa!, saingi kahe riigi load seaduslikult alles jatta.

 3. Vabandust, unustasin lisada, et kui ma teine kord USA lube tegin, siis ma ei pidanud neid nullist tegema ega mingeid eksameid tegema, vaid nad valjastasid mulle koopia endistest lubadest (kuna ma olin juba susteemis sees), umbes samamoodi nagu inimestele, kes load ara on kaotanud, lube uuesti antakse.

 4. Aitäh, Mann, see on tõesti variant! (küll ajamahukas, aga tehtav…)

  Nälkja küsimusele ei oska hästi vastata.

 5. Äkki Nälkjas mõtles seda hirmu, et lapsed ehk ei oska oma juuri tulevikus nii selgelt tunnetada kui need, kes enamuse ajast peamiselt ühe riigi & kultuuriruumiga on seotud. Aga noh, eks sellised teiemoodi peresid on sel sajandil palju ja see on pisut vanemale põlvele raske mõista. Huvitav on tulevikus näha, mida lapsed ise eelistama hakkavad ja millist riiki armsaks koduks pidama.

  Mida vanemaks ma ise saan, seda olulisemaks saavad juured ja päritolu. Ja mida rohkem loen veidrusi teiste riikide kohta ning selle elanike muljeid Eestist, seda rohkem ma veendun, et meil on midagi unikaalselt ja omanäolist, mida hinnata ja mille nimel pingutada (piisav elamise ruum & privaatsus (va uusarendused, mida ma ei salli) ja loodus nt).

 6. Ma ei saa ka Nälkja provokatsioonist aru. Kust Sa tead, et laste psüühikale hakkab? Kas tunned neid paremini kui nende enda ema ja isa?

  Me elame samuti välismaal ja aeg-ajalt oleme sama dilemma ees, et kumba riiki eelistada.. Tahaks rohkem eesti keelt lapsele, väikest majakest idüllilises linnakeses, kus ta saab naabrilastele külla minna paljajalu üle tee.. Samas jääb nii ära kogu see suurlinna ja maailma tunne, mida ta (me) saame siit elades. Eesti on nii pisike ja piiridega. Huvitav oleks tegelikult rääkida te kogemustest väikeses Viljandi linnas, väikeses Eestis elamisest, et ka ise saada rohkem selgust, kus on parem.. Keeruline valik ja otsus, ma arvan, et kunagi ei saa ma päris 100% veendumusega tunda, et nüüd on tehtud õige otsus.

 7. Muito esclarecedor este site. Comprei quitosana aqui no site e estou gostando muito até agora. Já tomo tem uns 3 meses e já reduzi o colesterol e perdi 10kg. Vou deixar a receita para quem quer perder peso. Parem de comer comida frita, só tomem leite desnatado, comam muita verdura e façam caminhadas de 50 minutos todos os dias andando rápido. Vão ver que tomar quitosana e fazer o que eu fiz vai ajudar vocês.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar