Korduma kippuvad küsimused…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Küsisin sama maiuse kohta Miamis Wholefoods poest, aga müüja polnud isegi kuulnud millestki sellisest ja tunnistas, et päris huvitav idee. See on vist rohkem seal piirkonnas levinud, kus seda tehakse?:)

  2. vabandust, et vastamata jäi!
    Vahtrakommidel pole see säilitusaineid, nad säilivad 2-3 kuud ja see on põhjuseks, miks neid suurtes ketipoodides pole. Kui aga soovid osta, gugelda, neid saab otse farmipoodidest, saadetakse sulle värsked kommid koju.

  3. Teil ikka kommibisnis käib? Ma pole saanud isegi maitsta mitte. Tartus Lõunakeskuses neid igatahes enam müügil ei ole, ma ei teagi, kust siit saaks…
    Teine asi, et kui ma ei taha suhkrut tarbida, siis kas seda kommi saaksin?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar