10 aastat tagasi

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Nii armas lugu, mulle tuli pisar silma 🙂 Ja ma mäletan Martat! Laevalt! Ma soovin talle mängulusti ja julgust ja arukat meelt, mis seda kõike, mis temas on, tasakaalus hoiab, aga ma tean, et seda võin ma võib-olla temalt hoopis ise õppida 😛
  Piret

 2. Väga armas! Palju, palju õnne! Tean, mis tunne on, kui lapsed hakkavad suureks saama. Ühelt poolt igatsus, teisalt heameel tulemuse üle 🙂
  (ma mäletan pilti ja sünnituse kirjeldust Justini raamatust :))

 3. Haiglasse minek ja õues ringijooksmine (eestlastega emotsioonide jagamise võimatus) ja beebi süleshoidmine koos teise mehega haiglakoridoris oli 🙂 Noh, muidugi osakaal võrreldes muu raamatuga oli väike 🙂

 4. Palju õnne Martale ja teile mõlemale, Epp ja Justin!
  Mäletan seda ootamist ja ka Marta saabumist siia ilma, sest Justin oli siis veel minu õpilane keeltekoolis. Parimad soovid teilekõigile ka uueks aastaks!

 5. See oli väga huvitav … mina läksin haigla keldrisse, ja siis oli maaalune tunnel. Tulin teisest uksest välja, ja läksin Sõõrikukohvikusse ja ostsin sulle pirukat. Siis tulin tagasi, jälle välisuks, maaalune tunnel, kelder, ja siis liftiga ülesse. [This was very interesting. I went to the basement of the hospital and then there was an underground tunnel. I came out another door and went to the Sõõrikukohvik (Donut Cafe) and bought you the pastries. Then I came back through the same door, again through the underground tunnel, and then with the elevator up]

Arhiiv

Hiljutised kommentaarid

Sliding Sidebar