Unenägude aeg

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Mõned aastad tagasi oli mul üks märkmik, kuhu kirjutasin üles need unenäod, mis mulle mingil põhjusel erilised olid. Kas nägin unes kedagi, keda tean, et enam kunagi näha ei saa, või uni oli lihtsalt nii ilus.. erinevatel põhjustel.
    Aga kuidagi soiku on jäänud see. Imelik on see, et ma ärkan alati just REM une ajal üles, sest ma mäletan alati oma unenägu. Mu mees aga vaid vahel arva “näeb und”. Mulle tegelikult meeldib hommikul üles ärgates unenäo peale mõelda. Ja kui ärkan sellise unenäo peale, mida tahan kindlasti kellelegi edasi rääkida, siis mõtlen kohe silmad avades selle üksikasjalikult läbi, et see paremini meelde jääks. Mina olen alati arvanud, et unenägudel on mingi tähendus meie jaoks..tihti näen unes seda, mida olen magama minnes mõtelnud..sealt edasi areneb huvitav unenägu..Oh, unenägude teemal võiksingi ma arutama/kirjutama jääda 🙂

  2. Toivo, ma enne justkui vastasin, aga on ära kadunud. Unenägude püüdjad on indiaani uskumustest ja peaks püüdma kinni kiusajad, luupainajad. Mõnel on neid ju palju. (Minul näiteks ei ole.) Mul praegu ei ole unenäopüüdjat magamistoas, laste magamistoas on küll. See on selline pisike positiivne (eba)usk, miks mitte, mu meelest.

Arhiiv

Hiljutised kommentaarid

Sliding Sidebar