Intervjuu “Psühholoogia Sinule” ajakirjas

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Lastega mööda maailma reisimisest võid lugeda näiteks sellisest blogist http://sv-totem.blogspot.com
    See on kolme lapsega perekond, kes on 2008 aastast alates (siimaani) purjekal elanud ja mööda maailma seilanud. Selliseid peresid on muidugi veel – seal blogis (“Links” tabi all) on ka mitmeid linke teistele seilavatele peredele. Mõnusat unistamist!

  2. aitäh postitamast, väga inspireeriv ja mõtlemapanev jutt ning ajakirja lugedes jäi kuidagi poolik tunne – nüüd siis terve komplekt koos. ja mitmed teemad tulid nii tuttavad ette… põgenemise teema on viimasel ajal vist inimestel üldse rohkem keelel (mitte ainult meelel), Kivirähu ´Maailma otsas´ on ju ka täitsa sama teema. aitäh jagamast!

  3. Epp. Ma ei ole seda ülalolevat intervjuud veel lõpuni lugenud. Võibolla täna ei loegi (lihtsalt pole see päev). Aga – mida enam ma Sind loen (ja ma loen, õhina ja äratundmisrõõmuga), seda enam pakitseb minus tahtmine öelda, et Sa oled… (noh, otsin eht-eestlaslikult sõnu) imetlusväärne. Ja armastusväärne. Halb sõna :S. Ah, teeme siis lühidalt. Kui üldse on võimalik kedagi võrdselt imetleda ja armastada, siis oled see Sina. Ja Su mees. Ja Su lapsed. Ja kogu see teie elukarussell. Minu lugupidamine. Armastus ka 🙂 (Nojah, kukkuski lõppkokkuvõttes kuidagi liiga sentimentaalne välja, aga ühel ilusal linnulaulumaigulisel Eesti õhtul ju võib.) Ol(g)e palun olemas. Te annate Väge.

    K

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar