Intervjuu “Psühholoogia Sinule” ajakirjas

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Lastega mööda maailma reisimisest võid lugeda näiteks sellisest blogist http://sv-totem.blogspot.com
  See on kolme lapsega perekond, kes on 2008 aastast alates (siimaani) purjekal elanud ja mööda maailma seilanud. Selliseid peresid on muidugi veel – seal blogis (“Links” tabi all) on ka mitmeid linke teistele seilavatele peredele. Mõnusat unistamist!

 2. aitäh postitamast, väga inspireeriv ja mõtlemapanev jutt ning ajakirja lugedes jäi kuidagi poolik tunne – nüüd siis terve komplekt koos. ja mitmed teemad tulid nii tuttavad ette… põgenemise teema on viimasel ajal vist inimestel üldse rohkem keelel (mitte ainult meelel), Kivirähu ´Maailma otsas´ on ju ka täitsa sama teema. aitäh jagamast!

 3. Epp. Ma ei ole seda ülalolevat intervjuud veel lõpuni lugenud. Võibolla täna ei loegi (lihtsalt pole see päev). Aga – mida enam ma Sind loen (ja ma loen, õhina ja äratundmisrõõmuga), seda enam pakitseb minus tahtmine öelda, et Sa oled… (noh, otsin eht-eestlaslikult sõnu) imetlusväärne. Ja armastusväärne. Halb sõna :S. Ah, teeme siis lühidalt. Kui üldse on võimalik kedagi võrdselt imetleda ja armastada, siis oled see Sina. Ja Su mees. Ja Su lapsed. Ja kogu see teie elukarussell. Minu lugupidamine. Armastus ka 🙂 (Nojah, kukkuski lõppkokkuvõttes kuidagi liiga sentimentaalne välja, aga ühel ilusal linnulaulumaigulisel Eesti õhtul ju võib.) Ol(g)e palun olemas. Te annate Väge.

  K

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar