“Kas süda on ümmargune? 2. osa” sünnist ja – tulge kuulama-vaatama

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Lugesin raamatu täna öösel ühe soojaga läbi ja tuleb tunnistada, et meeldis palju rohkem kui esimene osa. Jään huviga kolmandat ootama 🙂

 2. Justin juba hoiatas, et nüüd hakkavad sul kõik esimest ja teist osa omavahel võrdlema. Temal juhtus “Minu Eestidega” nii.

  Ja rõõm kuulda, et on raamat, mida ühe ööga loetakse. Ma lootsin, et on :).

 3. Lugesin 1. osa ja môjus pihtimusromaanina. Mis on teisel osal ühist esimesega ? Reality show on vist midagi muud, kui oma elu keerdkäikude lahtiharutamine? Norin niisama.

 4. Ma arvan, et omal moel on ka teine pihtimusromaan. Mul raske endal analüüsida, liiga lähedal olen.

 5. Mina lugesin ka kahe päevaga läbi selle ja tunne, mis mind pärast raamatu lõpetamist valdas, oli kurbus. Mul oli kurb Sinu pärast, kõigi teiste selles raamatus sulle lähedal olnud isikute pärast ja natukene ka Justini pärast, kuigi raamat ju lõppes teie osas hästi. Kui esimest ja teist raamatut võrdlema peab, siis esimene oli lihtsam lugeda ja seedida, vähem oli sellist raskust ja analüüsi. Teine raamat katkendite järgi tundus mulle ainult peod ja seks, mis olid küll raamatus kajastatud, aga pigem siiski kõrvaltegelastena, mitte nii palju, kui mulle katkenditest tundub. Mina arvan, et kolmas raamat, mis kajastab Sinu eneseotsinguid-leidmisi Indias, tuleb kõige keerulisem nii Sulle kirjutada kui lugejatele lugeda, sest ma usun, et seal on analüüsi ja enesessevaatamist veelgi rohkem. Igal juhul, on hea, et Sa selle raamatusarja oled ette võtnud!

 6. Minu kaaslane kinkis raamatu 1. osa mulle jõuludeks. Mulle nii nii väga meeldis see!! Ma olen ise ka selline seiklushimuline, reisifanatt. Ostsin siis 2. osa ka ning lugesin põnevusega läbi. Tuleb tunnistada, et kogesin nii palju äratundmisröömu (või siis muret), nii palju sarnasusi minu enda eluga. Pean silmas just seda suhete poolt.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar