Kuidas ma kirjutan

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Väga hea lugemine, inspireeriv ja annab julgust, et minul igale poole märkmete tegemine pole üldsegi rumal tegu (kogu aeg tunne, et peaks need ikka KOHE kuskile korralikult üles trükkima). Ja Südame raamatu teist osa ootan mina ka juba kannatamatult, esimene osa on mitu korda läbi loetud 🙂
    Edu!
    Meelike Hollandist

  2. Kellegi teise loomeprotsessi kirjeldust on huvitav kuulda. Inimesed võivad väga erinevalt töötada ja tunda, et teisiti pole see võimalik. Isegi see, kuidas ajakirjanikud oma materjali võrdlemisi kompaktseks tekstiks töötavad, on tohutult erinev. Ja see on kuidagi väga põnev ja räägib inimesest endast midagi.
    Või see, kuidas mõni ei saa jätta mingit terviklikku osa poolikuks, sest muidu ta seda pärast enam ei “tunnista”, vaid hakkab otsast peale. Et kohe peaks kõik õigesti saama.

    Et ümmarguse südame teine osa juba kerkib, on minule väga hea uudis! Esimest lugedes tundsin liigagi tihti, mõttekäike ja analüüse enesele tuttavatena.

  3. Tänan! Suurepärane kirjeldus. Võitlen hetkel endaga, et hakata oma esimest raamatut tervikuks vormima ja see lugemine aitas paraja sammu edasi. Tundub nii suure sammuna, nii otsustava hetkena. Valikuid on ju tuhandeid, võimaluste paljusus paneb pea ringikäima. Istun ja vaatan oma paberivirnasid ja kahtlen oma võimetes. Algaja valu. Tegelen samamoodi asendustegevuste ja kõikvõimaliku sekundaarse sehkendamisega. Õnneks on need enamasti siiski seotud kirjutusega ja seega aitavad küpseks kasvamisele kaasa.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar