Kingitustest, heategevusest, jõuludest, vol 1

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Sel aastal ma jõuludeks – jälle – koju ei jõua. Mu elukaaslasel enam eriti peret ei ole, ainult vend. Eelmise aasta jõulud olid viimased tema emaga koos (kusjuures mul on ikka eriti hea meel, et tookord minu ema meile siia külla sõitis). Sander on muusik, ning detsember üldiselt, just see jõulude-aastavahetuse aegne nädal-kaks on aasta kõige magusamad teenimisvõimalused. Niisiis, tema on 25 ja 26 detsembril tööl. Aga! 24ndal teeme koos tema vennaga ning venna tüdrukuga koosistumise. Neljakesi. Nukker, sest eks mõte ikka läheb nendele, keda siis meiega koos ei ole; aga samas õdus ka.

    Kingitustest aga nii palju, et siin Hollandis on tavaks 5ndal detsembril kinke teha – ehk siis eile. Ja eks meil on ka kontoris juttu olnud, et mis keegi plaanib kinkida… konsensus vist on, et oma aega kinkida on kõige parem. Mina olen aga õnnega koos sest minu kullakallis kinkis mulle/meile piletid Kääbiku esietendusele!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

  • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
  • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
  • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
  • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
  • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar