Kristina Kallas “Minu Vietnam”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Ütlen siia otsa, et ma ei ole raamatut veel jõudnud lugeda, küll aga tegin Kristinaga selleteemalise loo, mis ilmub oktoobrikuu Peres&Kodus. Soovitan seda kindlasti tasakaalu mõttes lugeda, sest minul jäi lugu tehes peamiselt just positiivne ja helge mulje kogu kogemusest!

 2. Oh, see, et raamat kurvameelne välja kukkus, on juhus. Ma ei tahtnud sugugi Vietnami kogemusest kurvameelselt rääkida, kuigi need emotsioonid, mis seal kirjas on, on ausad. Ma olin vahepeal ikka väga mustas masenduses, sest nii külm oli ja mis peamine – nii ebamugav oli! Lapsega oli ebamugavust kuidagi kaks korda raskem taluda. Lisaks veel kestis see pikka aega, ehk siis kui Hanois külmaks ja rõskeks läks, ei saanud ju kohe järgmisel päeval koti pakkida ja minema kihutada. Ümbermaailma-seljakotireisil on see võimalik, lapsega mitte nii lihtne. Aga, ma ei tahaks üldse seda, et Vietnam nüüd titevanematel minu masenduskogemuse tõttu sihtriigina nimekirjast maha kriipsutatakse! Lõuna Vietnamis on kogu aeg soe ja päike, sinna tasub lapsega minna! Ja ka põhja Vietnamis on lapsega väga hea reisida, sest vietnamlased jumaldavad lapsi. Vältida tuleb otse peakohal rippivate paksude hallide pilvedega talve ehk siis detsember – märts. Muul ajal on seal lihtsalt suurepärane 🙂 Ja rasedaks ei tasu ka jääda, sest kalakastme lõhn ajab südame pahaks ja kuskile peitu pugeda selle eest ka pole (küsige Manona käest, tema oskab ka kaasa noogutada oma kogemusest).

 3. Selge, jätame meelde :). Panen ta siis tagasi rubriiki “kui piletiõnne on, võiks minna”. Aga miks te Lõuna-Vietnami ei kolinud Hanoi asemel? Kui ma mõtlen raamatule tagasi, siis seda arutlust ei mäleta. (äkki siiski oli, sorry.)

 4. Daki, samas Peres ja Kodus peaks olema ka meie “Minu Guatemala” autori Liibüa-seiklustest, nii et tuleb meie sarja eri :).

 5. Epp, ei ole jah seda arutlust, kuid peamine põhjus (iroonia!) oli see, et lõunas on liiga palav ja ma ei kannata kuumust ja otsest päikest! Seal on tolmune, rohkem inimesi, vähem rohelist ja rohkem kõrbe 🙂

 6. Ei ole lõunas liiga palav ega otsest päikest. Inimesi on küll rohkem aga tolmu sama palju kui Hanois :).
  HCMC on palju lõbusam kui pealinn ja rohelus oleneb linnaosast kus elad.

 7. Hi! I’ve been following your website for a while now
  and finally got the bravery to go ahead and give you a
  shout out from Kingwood Tx! Just wanted to mention keep up the excellent
  job!

 8. Many purchasing addicts go on binges all twelve months extended and could
  be compulisve about acquiring specified objects,
  this sort of as sneakers, kitchen area spot solutions or outfits some will obtain everything at all.
  for those who want a beach vacations combine to discover all sights in Central Vietnam.
  As Alexa ranking is deemed one particular of the most important indicators of your website’s accomplishment in terms
  of generating dollars, you must make it part of your search engine optimization approach.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar