John Fowles “Maag”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Ma pole oma viimastel aastakymnetel palju raamatuid lugenud, aga selle vötsin möned aastad tagasi ette. Oli suur Maagi buum, paljud olid vaimustuses ja minugi ootused olid körged, kuna kunagi olin ammu LR-s “Eebenipuust torni” lugenud, mis oli minu silmis kirjanikule lausa aupaiste pähe pannud.
  “Maag” oli pettumus. Muidugi yldisel foonil ikka väga hea raamat, aga mitte see, mida olin oodanud. Olin hämmastuses, aga ei hakanud ka “Eebenipuust torni” yle lugema (öieti, ma ei teagi, kus see on mul praegu), et kontrollida, kas mu maitse selle kirjaniku suhtes on niipalju muutunud; vöis siis ikkagi torn endiselt niimoodi meeldib.
  Mind lohutab, et Fowles ytles mingis intervjuus Maagi kohta, et see oli ta esimene raamat ja ta pole sellega rahul, umbes nii, et “ah, nooruspölve asi, toores ja paljusönaline vms”.
  Aga jälle, peaks rohkem lugema tema asju, et mingit otsust teha.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar