John Fowles “Maag”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Ma pole oma viimastel aastakymnetel palju raamatuid lugenud, aga selle vötsin möned aastad tagasi ette. Oli suur Maagi buum, paljud olid vaimustuses ja minugi ootused olid körged, kuna kunagi olin ammu LR-s “Eebenipuust torni” lugenud, mis oli minu silmis kirjanikule lausa aupaiste pähe pannud.
    “Maag” oli pettumus. Muidugi yldisel foonil ikka väga hea raamat, aga mitte see, mida olin oodanud. Olin hämmastuses, aga ei hakanud ka “Eebenipuust torni” yle lugema (öieti, ma ei teagi, kus see on mul praegu), et kontrollida, kas mu maitse selle kirjaniku suhtes on niipalju muutunud; vöis siis ikkagi torn endiselt niimoodi meeldib.
    Mind lohutab, et Fowles ytles mingis intervjuus Maagi kohta, et see oli ta esimene raamat ja ta pole sellega rahul, umbes nii, et “ah, nooruspölve asi, toores ja paljusönaline vms”.
    Aga jälle, peaks rohkem lugema tema asju, et mingit otsust teha.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar