Kord olid üheksakümnendad

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Läbi lõid nad juba Austraalias 70-ndate alguses, siis taas UK ja USA kus nad saavutasid tõelise menu diskole üle minnes oma plaadiga selle kümnendi lõpus. Vist oli moment kui USA edetabelite nädala top 10 oli seitse nende selle plaadi lugu.

  2. Minu jaoks seostub Bee Gees keskkooli lõpu ja ülikooli algusega, 1991-1992, eriti “Secret Love” lauluga. Sobis postituse taustalauluks oma nostalgilise mõrumaitsega.

  3. Minu teada on see laud , millel Tartu Rahuleping alla kirjutati praegu Laitse Lossis kenasti alles.

  4. Kui kuidagi saaks “Laitse loss. Interjöörid” erootilistest lavastustest mööda näha, oleks kohe hea järele vaadata, kui sarnane ta vasammusegi ajakirjanduse lauga on see Tartu Rahulepingu allakirjutamise asi.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar