Kirjutamata…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Sa pole ainuke, kes seda blogitüdimust tunneb. FB on kiire ja mobiilne. Ma pole küll liiga suur FB fänn ka, aga sellisel vaiksel kodusel viisil suhtlemiseks kõlbab ta suurepäraselt.

  2. Mul on ka blogimistydimus ja yleyldise blogimise möttetuse teema peast viimasel ajal läbi käinud. Pigem ma kirjutaks pikemaid vorme, nagu Sina raamatuid. Kuid muud, eelköige pildistamise huvid on veel tugevamad. Eks näis.
    Aga suhtlus? Too Fb ei meeldinud yldse, proovisin Google+, aga tundub, et lyhivormid pole minu jaoks…
    Ehk jääme meili peale, kui midagi vaja on öelda; ja elava suhtluse peale – eks sedagi peab lootma. Soovin Sulle ja perele ilusat talve jätku, varsti annab ka köva kylm järele..

  3. Jah, A-st, ma tean küll, kes sa oled 🙂 Aga vaat, ilma FB-ta jääd meie elust kõrvale. Justini albumist näeksid pilte ja minu kontolt kuuleksid, no nt täna, arvamusvahetust teleka ohtlikkuse üle.
    Sa võiks ju teha FB passiivse konto, kuhu ise enda elust midagi ei lisa. siis pole ka privaatsuse probleemi.
    Nii palju olen mina küll tabanud, et oma kodust ära minekuid (reise) ma ei reklaami blogis ja Facebookis, igaks juhuks. Et ühesõnaga ka vargad oskavad sotsvõrgustikke kasutada… Aga see on ka mu suurim praktiline hirm, muud ma ei karda.

  4. Kuidas FB-s, siis peab su sõbraks hakkama? Mul on tõrge isegi mõnele tuttavale saata sõbrataotlust, aga sind ma ei tunne, kuigi lugenud olen aastaid.
    Tee end jälgitavaks 🙂

  5. Ma leian samuti FB olevat kuidagi v2ga veidra. On ikka kohmetu tunne kyll, kui palud s6prust ja sind ei v6eta s6braks n2iteks, v6i siis vastupidi, m6ni inimene kes pidas end ekslikult sinu s6braks otsib nyyd yhendust. Kas keeldud? Hakkad suhtlema? T6esti. Kuidagi imelik on see k6ik. Ma ei osale mingis sotsiaal v6i astosiaal v6rgustikus. Ma olen vist vana aja inimene. Privaatsus on ylim v22rtus minu jaoks. Millegip2rast aga usun, et selline suhtumine l2heb yha rohkem moodi. Nagu teleka mittevaatamine, mittesuitsetamine ja mitteropendamine jne, jne. Ma arvan, et eluterved eluviisid saavad uue ajastu deviisideks. Inimesed loobuvad ka internetist, eriti kui see hakkab neid kontrollima ja j2litama.

    My two cents, nii 6elda.

    K6ike head ja ilusat …

    (ja kardin libiseb tagasi kinni)

  6. Ma pean ütlema, et olen üsna kehv FB kasutaja. Ja vahel mõtlen, kui mu lähedased ei oleks nii kaugel, siis ei peaks blogi ka. Nüüd on nad nii harjunud sellega, et laste vanavanemad on lausa mures, kui postitust ei tule 🙂 Ma olen samas oma blogis maha võtnud otsingu võimaluse, mis hoidab juhuslikud lugejad eemale.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar