(Nuti)telefonidest… Kas masina võit inimese üle?

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Oi-oi, Epuke, liiga odavalt annad ära! Mina ostsin selle umbes 4000ga aasta tagasi, praegu ta ikka tuhat vaevalt maksab.

    Mulle see telefon väga istub, aga nagu avastasime, on mul peal teine soft kui Epul (ilmselt selles asi, t Singapurist ostetud). No nii reklaamiks sellele, kes ära tahab osta:)

  2. Jah, Dakil on ka E63 ja tema ka ei saanud aru, miks minu telefon teistmoodi k’itub (ok, või said aru, et “teine soft”.)
    No 1000 on alghind, äkki on rohkem soovijaid kui üks. Ma juba kardan, et muidu jääb ta sahtlisse või saab vastu seina puruks visatud.

  3. Hmm… äkki isegi võiks. Mu kallis Motorola on natuke vanaks jäänud ja ma ei taha teda välja vahetada, aga ilmselt peaks. Kas võib katseajaga teha? 🙂

  4. Ma soovitaks lasta see pill “ümber lõigata” selliseks nagu Justinil ehk maakeeles: lasta tarkvara vahetada.
    Pole praeguse ajaga kursis, aga äkki tehakse seda Mobifoni poes; viimati asus Lossi tänaval seal, kus vanasti Dünamo oli.

  5. Mina soovitaks ka iPhone’i, on tõesti hea ja mõnus kasutada, e-mail töötab kiiresti ja lhtsalt. Mul oli enne Nokia (üsna kallis ja keeruline, mudelit ei mäleta), seal ei saanudki meile õieti tööle, iPhone’is praegu mitu erinevat kontot ja kõik toimib.

    Telefoni kalendrit sünkroniseerin Google’i kalendri kaudu Outlookiga, töötab korralikult.

    Ainus miinus on see, et talvel kinnastega helistada/kõnesid vastu võtta ei saa… aga sellegipoolest olen väga rahul. Lisaks muidugi igasugu vajalikud ja mitte nii vajalikud vidinad mida sinna installida saab 🙂

  6. Soovitan: HTC. Oman kevadest saadik ja seni ei oska kurta. Funktsioonid põmst samad kui iPhone’il, aga tubli poole odavam. Vähemalt Eestist ostes.

  7. Mobifon on Viljandis, Lossi tänaval. Rubiini vastas nagu. Minul pole nende teeneid vaja läinud, isiklik kogemus seega puudub.

  8. Hankisin esimese nutitelefonina HTC legendi, eelmine oli tavaline nokia, mis ainult helistada oskas. Väga rahul olen. Väga lihtne kasutada, hakkas mulle kohe meeldima kui poemüüa u 3 min jooksul mulle selle funktsioone näidanud oli. Süsteem sama nagu iPhone’il. Kalendrit sünkroniseerin otse outlookiga, väga mugav.

  9. mul on nokia 5530, soodukaga võetud touch-telefon ja toimib kõik kenasti. maili sünkro, kalendri sünkro jms. ise lisan vidinaid, mida soovin.
    arvan ka, et alusta tarkvara vahetusest, ilmselt on mingi jama asi sul seal peal.

  10. kindel koht, kus Nokia tarkvara vahetada osatakse (ja kui ei osata, siis osatakse saata sinna, kus osatakse – Soome parandustehasesse) on Elcoteqí Tallinna kontor Peterburi tee 67a.

    n2e, kaudselt Nokias t88tamine tuleb m6nikord kasuks.

  11. MInul on roosa vaarikas (ehk Blackberry Pearl in pink) ja teeb k6iki neis asju mis sul vaja on! Ega ma ka temaga palju muud ei teegi – kaarte ja k6ndimisjuhiseid San Franciscos kasutasin ka ja jube uhke olin, et 6ige asja kätte leidsin! Minule meeldib. Mul ongi telefoniuuendamise aeg käes, iga kahe aasta tagant, aga ei taha nagu veel, sest olen telefoniga rahul.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar