Eales ei tea, kus on rahapada

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. See on ulme, ja sul on annet! 2ra siis uute unen2gude puhul ootama j22, mine kontrolli ise ikka 2ra j2rgmisel korral!

  2. Uskumatu lugu! Ma ostsin korteri tsaariaegsesse majja ja leidsin põrandat üles võttes 10 pennise Soome mündi aastast 1899. Noh, pole just päris rahapada, aga alguseks käib kah 🙂

  3. Kuule, ma peaaegu päris kindlasti kirjutasin Sulle sellest rahapajast tänavu kevadel, kui me Katiga Kukel käisime! Aga äge lugu jah.

  4. Seto maja kohta… Me ei jõua sinna sageli, aga oleme seda korda teinud ja ta on meile armas. Oleme küll vahel mõelnud müümisele või üürimisele, seoses peal käiva igatsusega elu lihtsamaks saada. Samas meile meeldib Setomaal ja sel kohal on meie meelest väga hea aura, mitu head peatükki raamatuid on seal kirjutatud :).

    Saaremaa maja kohta, seal olid ja on jah põlispuud, nt sinna keerates on suur tamm. Vaat ma ei tea, kas sepikoda oli, seda nii täpselt ei mäleta. Tegelikult on mu vanas postkastis ilmselt siiani Stepheni saadetud pildituurid alles, aga pole aega seal otsida.
    Miks sa küsid, kas tead seda kohta. Sinna on nüüd üks uus suvemaja ehitatud.

  5. vat siis, külmavärinad jooksid üle keha seda lugu lugedes..

    sellepärast tulebki mehel usaldada naise intuitsiooni. et kui naisel tekib tunne mingi koha/asja suhtes, siis tasub mehel teda usaldada ja uskuda. näiteks kõrbes vaatab naine kaameli ja koorma üle, ja ütleb, kas see koorem jääb pidama, ning mees ei lähe enne teele, kui naine on õnnistuse andnud..

    mul on ka selliseid kogemusi olnud, kus mul tuleb mingi tunne peale, ja nii, et nüüd mu mees usub alati, kui ma räägin, et mul sisetunne ütleb, et…

    aga üldiselt ma olen alati imetlenud seda julgust sinu juures Epp. Kuidas sa tihti ütled, et sul oli millegi suhtes sisetunne ja sa tegid seda või teist.
    Julgust oma sisehäält usaldada tuleb mul veel õppida. harva, kui sisehääl on nii tugev, et teda eirata ma ei saa..

  6. arvatavasti tean. olen seal majas käinud suvel 2006, tähendab – kui see on SEE maja 🙂 (kui “suure” tee pealt ära keerata, siis goodkaarma on esimene teeots paremale, siis tuleb 1 talu paremal ja kõnealune koht oli veel edasi minnes vasakule – vähemalt nii on mul meeles) mulle ta ka väga meeldis, ja sepikojake oli eriti tore. ühes toas ripnes laes juhtme küljes see kopsik, mille sees juhtmed ühendatakse, ja selles oli pääsukesepesa.. aga tal olla olnud väga tõsine vammikahjustus, ma muidugi omast käest ei tea, kas just letaalne.

    tookord mõtlesin ka, et see võiks ju meie maja olla. rahapajast ei osanud ma aga undki näha 😀 sellest vahvast leiust lugesin eile siit.

  7. Sinu looga meenus mulle meie maja ostu lugu. Nimelt ostsime mehega oma esimese maja ja hakkasime kovasti remonti tegema. Remondi kaigus leidsime seina seest maksudeklaratsiooni (tax return) aastast 1967, see maja on samuti ehitatud 60-ndatel, seega need paberid kuulusid algsetele majaomanikele. Eriline oli see leid sellepoolest, et minu mees on maksuametnik (accountant). Seega tundus nagu miski oleks tahtnud meile edasi oelda, et oleme leidnud ENDA KODU.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar