Süütuse ja süüdimatuse aeg, vol 3

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. On tekkinud mingi v2ljasuremise aeg. See blogi siin, siis T2hismaade oma … Rate.ee pidavat kokku t6mbuma. Ajalehtede sissep22s on tasulisek tehtud ja nad on kustuma hakanud. Telesaadete hulk ja kvaliteet on v2henenud. Ainult V6sa Pets veel kuidagi hingitseb ja sedagi harva. Igal pool ja igal rindel on mingi taganemine. Majandust vist ei ole vaja mainidagi.

    Midagi muutub. Kas me gerondistume ja sellised noorte inimeste tilulilud enam ei huvita v6i on asi muus?

    Mingi tugev pessimism ja lootusetus on 6hus ja isegi digitaalmaailmas. Kas ma kujutan seda endale ette?

  2. Mina tõesti ei blogi praegu, samas, ma toimetan “Kas süda on ümmargune?” inglisekeelset versiooni ja tegelen aktiivselt “Minu Ameerika 3” kogemise ja kirjutamisega ja käin iga päev jooksmas ja ujumas. Nii et elu käib ja kirjutamine käib.
    Ei oskagi seda su tähelepanekut analüüsida. Kas uusi poppe blogijaid pole peale tulnud?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar