“Kas süda on ümmargune?” tuli trükist

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Mina ka lugesin just hiljuti selle raamatu läbi ja ilmselt elasin sellesse niiväga sisse, et olin täiesti kindel, et nägin ühel suvepäeval, paar nädalat tagasi Tartus Raekoja platsil enda järel kõndimas Hr.Harri Hommikut! Ma pole teda elu sees näinud, isegi ta pilti mitte aga kui ma läksin koju ja lehitsesin seda raamatut uuesti, otsides joonistust Harrist siis olin ma veel enam veendunud, et see oligi tema. Pikk, hallide hobusesabasse seotud juustega, hallis habemes mees…ma pidevalt vaatasin üle õla, sest see mõte tegi mind järjest enam rahutuks ja kui meie pilgud kohtusid, siis käis nagu mingi jutt minust läbi, sest see pilk..see vist ei unune kunagi, see oli nii sõbralik, samas oli tunne, nagu näeks ta minu sisse. Mu mees pidas mind hulluks ja keelas mul pidevalt taha vaadata ja teises inimeses ebamugavustunnet tekitada aga…Ma olin 100% kindel, et see oli tema…ma ei tea, kuidas ja see tunne painab mind tänaseni. Hullumeelne! Oleksin tahtnud minna ja küsida, et ega te juhuslikult pole üks tähtis tegelane Epp Petrone raamatust..Oeh, sain selle nüüd südamelt ära, nüüd on ilmselt veel inimesi, kes arvavad, et olen segane 😀 Aga jah…väga hea raamat on ja ootan huviga järge! 🙂

 2. Kristiina, see oli huvitav elamus, ah? 🙂 Aga ma arvan, et ilmselt see polnud tema. Ta käis Eestis kunagi maikuu alguses viimati. Ja ta ei kanna juukseid hobusesabas (mina pole kunagi seda märganud, ikka lahtiselt).
  Aitäh, et raamat meeldis. Küllap selle eluperioodi ja kirjutamisperioodi kummaline kõhedus on selles raamatus sees… Aga tegelikult on elu ikkagi naljakas :).
  Epp, Viljandi folgi lõpumelust.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar