Meie pikad vastused “Virumaa Teatajasse”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Jäi silma küsimus blogimise kohta… miks seda tehakse. Leidsin ühe vastuse Hal Niedzviecki raamatust The Peep Diaries: How We’re Learning to Love Watching Ourselves and Our Neighbors (mille väga vabas vormis tõlkisin kui Piilumise päevikud :). Väga tore ja muhedalt kirjutatud lugu tänapäeva maailmast, milles Facebook, Twitter, blogid ja nii aina edasi meie elu hõivavad.
    Minu hästi lühike kokkuvõte: http://killuke.blogspot.com/2010/05/piilumise-paevikud.html

  2. Tere,

    Mul on hea meel, et leidsin selle blogi. Loen huviga Virumaast, ema poolt juured ka seal, otsin rohkem keelest ja kommetest. Muidugi kirjutan kui välis eestlane, kes igatseb sidemeid selle maaga. Sõitsime Narvast Tallinna mööda põhjarannikut, seda ei unusta mitte. Toila ja Sillamäe on silmade ees kui loen!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar