Meie pikad vastused “Virumaa Teatajasse”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Jäi silma küsimus blogimise kohta… miks seda tehakse. Leidsin ühe vastuse Hal Niedzviecki raamatust The Peep Diaries: How We’re Learning to Love Watching Ourselves and Our Neighbors (mille väga vabas vormis tõlkisin kui Piilumise päevikud :). Väga tore ja muhedalt kirjutatud lugu tänapäeva maailmast, milles Facebook, Twitter, blogid ja nii aina edasi meie elu hõivavad.
  Minu hästi lühike kokkuvõte: http://killuke.blogspot.com/2010/05/piilumise-paevikud.html

 2. Tere,

  Mul on hea meel, et leidsin selle blogi. Loen huviga Virumaast, ema poolt juured ka seal, otsin rohkem keelest ja kommetest. Muidugi kirjutan kui välis eestlane, kes igatseb sidemeid selle maaga. Sõitsime Narvast Tallinna mööda põhjarannikut, seda ei unusta mitte. Toila ja Sillamäe on silmade ees kui loen!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • Kairi on Hinge tõmbamise aegHästi kirjutad! Kohustusi harvendada! Hmmm! Ma leidsin sel suvel, et ma ei pea ka kõike tegema, mida mu südametunnistus mulle ütleb. Korvid on ikka ve…
 • Maria on Lugu naabritest ja minust, 1Usun, et lõpuks kõik laheneb! Pärnumaa rannaküla saadab jõudu-jaksu!
 • Kairi on Lugu naabritest ja minust, 1Ah et siis mina olin viimane kihutaja. Jaa, ma hoidsin kõigil kordadel väga madalat profiiti. Viimasel korral, olles veel vaadanud nii vasakul kui par…
 • Thea Lepasaar on Mu „süda 3“ sai valmis!Just lõpetasin 3. osa lugemise, see puudutas mind väga. Sinu kogemised, tunded ja taipamised olid mulle nii tuttavad, olid kui mu enda omad. Ka minu e…
 • Mann on Selg kuuma ahju küljesAmmune Su tegevuste jälgija. Tahtsin lihtsalt öelda, et Su maale kolimise teekonna kirjeldus resoneeris minuga, juba mitu päeva, nii et pidin kohe sii…

Sliding Sidebar