Eelmisel nädalal Viljandimaal

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Kas te seal kohaliku raamatukoguhoidjat tunnete, esitage nn sotsiaalne tellimus :).

  Pärnusse tahaks nagunii tulla, äkki isegi annaks mai lõpus või juuni alguses teha selline reis, meil seal vaja katsikule ka minna ja Pärnu on nii lahe. Või siis varasügisel. Mhm… tegelikult Pärnus saaks äkki isegi suvel teha, see linn ju elab suvel ka. Kui sealt on keegi korraldaja, siis võtke ühendust.

  PS. Islandi-raamatus jah 🙂

  Ega me päris tasuta seda tee. Raamatukogudel on esinejate fondid, nagu ma aru olen saanud. Ja Hiiumaale läheme hoopis nii, et kohalik aktivist kirjutas projekti ja küsis meile reisi- ja öömajaraha kohalikult kultuurkapitalilt.

  Rapla reis võiks sobida septembrisse, meid on kutsutud ja oleme kokku leppinud Põltsamaa asjus, et teeks sama reisiga ehk.

 2. Meie õpsid olid ka täitsa sillas, et nägid elusaid kirjanikke.
  Mul on kahju, et ei saanud kahes kohas korraga olla.
  Aga õnneks olen teid enne näinud, isegi raamatuid lugenud:D

 3. Ma arvan, et septembris teeks Põltsamaa ja muud Kesk-Eestit.
  Meile sobiks nt augusti teine pool ka, aga arvatavasti inimesi ei tuleks suvel.

 4. Mis verivorstidesse puutub, siis… Kinkisin just mehele “My Estonia” ja lugesin selle muidugi enne üleandmist läbi ka (komplimendid Justinile!!!) ja naersin endamisi, et äkki on siiski hea, et teil Valparaisosse minemata jäi, sest nemad seal söövad nii sülti kui verivorsti kui frikadellisuppi ja loomulikult nõrkemiseni kartulit… Isegi midagi kama ja kamatahvli laadset on seal olemas 🙂 Mul oma meest pole Eestis kulinaarselt veel šokeerida õnnestunud.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • Kairi on Hinge tõmbamise aegHästi kirjutad! Kohustusi harvendada! Hmmm! Ma leidsin sel suvel, et ma ei pea ka kõike tegema, mida mu südametunnistus mulle ütleb. Korvid on ikka ve…
 • Maria on Lugu naabritest ja minust, 1Usun, et lõpuks kõik laheneb! Pärnumaa rannaküla saadab jõudu-jaksu!
 • Kairi on Lugu naabritest ja minust, 1Ah et siis mina olin viimane kihutaja. Jaa, ma hoidsin kõigil kordadel väga madalat profiiti. Viimasel korral, olles veel vaadanud nii vasakul kui par…
 • Thea Lepasaar on Mu „süda 3“ sai valmis!Just lõpetasin 3. osa lugemise, see puudutas mind väga. Sinu kogemised, tunded ja taipamised olid mulle nii tuttavad, olid kui mu enda omad. Ka minu e…
 • Mann on Selg kuuma ahju küljesAmmune Su tegevuste jälgija. Tahtsin lihtsalt öelda, et Su maale kolimise teekonna kirjeldus resoneeris minuga, juba mitu päeva, nii et pidin kohe sii…

Sliding Sidebar