Reisimeenutused: Singapur

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Mind on mitmed inimesed ammu võlunud oma singapuri-juttudega. Nii et see on mul ka kohad-kus-võiks-elada-nimekirjas sees.
    Ehkki seal on ka palju inimesi, mina pelgan rahvamasse veel enam kui sina!

  2. Mulle ka Singapur meeldis, eriti imetlusväärne kui väärikalt nad oskavad turisti käest kogu nende raha ära võtta. See oli mõeldud komplimendina , sest mida teha ja mida vaadata eriti lastega on seal palju. Ning kui pelgasin lastega ööloomaaeda minnnes et küllap on järjekorrad, siis sellise sujuva korraldusega kulges kõik, et polnud probleemi. Samuti teistes kotades. Kõik pisiasjadeni järelemõeldud.

  3. slingish on keeleks jah. vähemalt nii nad kutsusid seda. mul oli ka suur õnn elada selles toredas linnriigis pool aastat.. väga toredad inimesed ja super toit.

  4. Nojah – ma nägin hennat, reageerisin pildile ja siis lugesin… et olegi kellegi teie käed seal vaid on ikka nö kohalikud käed. Väga huvitav stiil iseenesest.

  5. Tere! Minu meenutused Singapurist on ka ainult positiivsed! Nimelt olin seal 1,5 kuud tööl ja ei kahetse üldse, sest kui pidi koju sõitma tuli väike pisar kurku, sest nii oleks tahtnud natukeseks veel jääda. Nimelt arvestades seda, et tagasi eesti jõudsin 2.detsember, ilmselt te ei imesta! 🙂 Koju jõudes kandsin toas nädal aega kampsunit, olgugi, et toas oli 25 kraadi sooja! 😀 Kes sealt ise tagasi tulnud, need teavad! 😀 😀 😀

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar