“Minu Maroko” pressiteade (filmi- ja vestlusõhtu)

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Miks just Tallinnas on esitlust vaja?…
  Me oma esitlustega teeme natuke regionaapoliitikat :).
  Aga tegelikult, võibolla tuleb Tallinnas ka esitlus, see pole veel kindel. Kui mošeest jah-sõna saab, siis korraldab vist seal.

 2. Lugesin raamatu läbi ning nõus , et neil kes lähevad valdavalt islamiusku maale või puutuvad kokku seda usku inimestega, tasub see raamat läbi lugeda aga kui jätta informatiivne külg kõrvale siis kuidas seda nüüd poliitiliselt korrektselt väljendada: võib autorile õnne soovida, et ta elutee viis teda maale, mille elamisviis ja uskumised sobivad talle märksa enam kui need tavad mis määravad elamise kristlikus või läänelikus kultuuriruumis.

 3. Tallinnas on esitlust vaja, sest siin ostetakse rohkem ja Tallinn on kosmopoliitsem, kui kapseldunud Tartu. Tallinnas on rohkem reisihuvilisi ja kahjuks ka suhteliselt rohkem vaimupimedust.
  Tegelikult ootan muidugi odavamat raamatut, Tallinnasse kirjastusest tellides tuleb ju postimaksu maksta, mul on vähe raha. 😉

 4. Käisin Tartus esitlusel ja rahvast oli palju, huvi tundus suur. Usun, et Tallinnaski oleks suur huvi ning mošee oleks suurepärane paik, võib-olla peaks isegi sinna tulema.

  Tahtsin autorit (ja teisi korraldajaid) tänada nii meeldiva õhustiku eest esitlusel ja loomulikult nii hea raamatu eest. Mul on hea meel, et autor on kuulanud oma südame häält ja selle järgi tegutsenud, leidnud enda jaoks ainuõige tee ja seeläbi leidnud õnne ja rahu. Selliseid inimesi võiks rohkemgi olla, kes julgevad seda teed mööda minna. Kirjutas ju autorgi oma raamatus, et ta ei julgenud end esialgu moslemiks tunnistada, teadmata, mis teda tagasi hoidis. Islamiusu kombeid oli ta aga juba ammu järginud. Loodan, et see raamat annab inimestele julgust kuulata oma südant ning elada oma hingega kooskõlas. Ja loomulikult loodan, et see raamat toob lugejate südamesse sallivust ja mõistmist, oskust enne mõista kui hukka mõista.

  Aitäh!

 5. ma loodan väga, et enne 4.veeb jõuate estluse tehtud. sõidan hiljem ära. aga vot, siis ikka täielik ebaõnn, kui teisele esitlusele ka ei saa.

 6. Ma lugesin seda raamatut. Ei vihka moslemeid ja ei pea neid kuradi ahvideks vms.
  Aga…
  kohati mul oli kohutavalt piinlik ja valus seda lugeda ning see tegi korra ka vihaseks. Me ei pea ameerikat vägisi armastama ja loomulikult on nafta hirmus tähtis, aga eriti see jutt 9-11 ja terrorismi kohta oli kuritegelikult rumal ja piinlik. Raamatus tehti sama viga korduvalt, ehk siis demonstreeriti teist äärmust. Aga teine äärmus pole tõde, vaid lihtsalt teine rumalus. Nii et jah, minul jäi autorist küllaltki kehv mulje ja tasakaalustatusest on asi kaugel. Kehv propaganda.

 7. jajah, et juudid on sead ja 9-11 korraldasid ameeriklased ise
  mis järgmiseks? et me ikka ei pärine ahvidest, vaid issand lõi?

 8. Sellest, et 9-11 on ameeriklaste korraldatud, on filme, Internetilehekülgi ja palju muud… Kusjuures see pole mingi islamlaste propaganda, vaid ka paljus ameeriklaste enda loodu. On fakte nii selle teooria poolt kui vastu. Igaüks valib, mida uskuda…

  Ja muide, me ei pärinegi ahvidest… Meil on lihtsalt ahvidega ühised esivanemad…

 9. endiselt ootame pingsalt, millal saab tallinnas raamatu esitlusele tulla. kas kuupäev juba valitud? mul ammu juba raamat läbi ja nii hea oli, et tahaks kätlinit isiklikult tänada. 🙂

 10. Nüüd on selge, et teeme alles hiliskevadel, suvel või sügisel selle vestlusõhtu Tallinnas…
  Aga 16. aprilli paiku teeme Kätlini lapsepõlvelinnas Kuressaares.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar