Tulge Mongoolia filmiõhtule, kus saab ka teed ja kurgulaulu

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Epp Petrone.. Olen Sinust kuulnud aastaid, lõpuks söandasin otsa vaadata. Seda et – Mongoolialugu ennast lugemata – Sul on väga seksikas nimi. Vanasti öeldi, pilkupüüdev!

 2. Oo, Inga, tänan :)!

  Dish, Petrone on tõesti hea nimi. ‘Patrone’ on Lõuna-Ameerikas (ma ei tea täpsemalt, kas kõikjal või mõnes riigis) slängis boss. Ja Patrone on ka sõna, mis täistab tequilat. Paljud USA hiphop bändid kasutavad oma lauludes seda sõna – hääldatud siis itaalia-hispaaniapäraselt, kõik tähed välja.

  Ja Epp on ka hea nimi, kuigi see vahel (mitte-eesti) inimestele nalja teeb.
  Epp on üks väheseid tänapäeva Eestis kasutatavaid nimesid, mis on vanast ajast tulnud (ma ei ole selle kohta ise lugenud, aga ema rääkis) – see olevat vanas eesti keeles tähendanud ‘rõõmus, lõbus, edev’, midagi sellist.

  Nii et kannan rõõmu ja uhkusega oma nime :). Ei kavatse seda vahetada ega täiendada(kunagi mõtlesin, et Epp on välismaal ikka liiga raske kanda…)

 3. Noh, kui lugeda veel eelmisest sajandist pärit raamatuid, siis “epp tüdruk(uke)” on ikka esinev väljend küll, seega – vähem kui sada aastat tagasi seda just niisuguses, rõõmsalt edevas tähenduses ka kasutati, mitte sugugi liiga ammu 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar