Head uut aastat blogilugejaile!

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Ma`i viitsi meenutada, kummal maakeral varem uus aasta tuleb. Ükskõik, 24 tunni sees ikka tuleb igal pool.
  Meil siin põhjamaal on ilus talv. Nii ilusat pole kuskil maal.
  Kaunist uut aastat teile kõigile – Petronedele.
  h

 2. Täna hommikul, väikeses linnakeses Kesk- Inglismaal, koputas postimees ühe unise pere uksele.. tal oli käes pakike, mille sees jutud Marta varvastest, Nepaalist, Mongooliast ja Eestimaast. Kiiresti rändasid need näärivana kingikotti. Ja nyyd istub see pere sohval nina raamatus.. peretütar imetleb imeilusaid pilte Marta raamatust, peremehe valduses on ” My Estonia” ja perenaine on peaaegu lõpetamas ” Minu Mongooliat” 🙂 Super, et me pakike kirjastuselt just täna saabus! Ilus vana- aasta õhtu kingitus.

  Ilusat aastavahetust sulle ja su vahvale perele!
  Ja toredate uute kohtumisteni blogi ja raamatute kaudu uuel aastal!

 3. Tere Epp,
  oleme just perega (eestlased, kes elanud 20-35 aastat Norras) lpetanys minu Eesti. See oli nii nauditav ja vabastav. Kas on plaanis minu Norra? Tervitades Tiina Bergenist
  Ja head uut aastat kõigile, kes seda loevad

 4. Praegu on Tartu kandis tõepoolest maailma ilusaim talveilm. Paks lumi, loojuv päike ja härmalõngad.
  Teile aga ilusat uut aastat ja Epule lisaks hingerahu ning nohuvabadust.

 5. Tahaksin tänada Petronesid (mõlemaid)huvitavate,inimsõbralike ja humoorikate kirjatööde eest. Nende lugemine (mitmeid neist
  olen lugenud korduvalt)on pakkunud mulle meeldivaid hetki.
  Loodan uusi kohtumisi ka sel alanud aastal. Olete toredad !

 6. Aitäh, Marko!
  Nii “Minu Kreeka” kui ka “Minu Norra” raamatutega on nii, et on tehtud proovikad, aga me ei ole otsustanud veel, kellega teeme raamatut edasi, nii et kui oskate praegu kedagi soovitada, kes ka ehk sooviks proovikat teha, palun meilile mulle epp.petrone@gmail.com.

 7. Ilusat uut aastat! Olen pidev blogilugeja ja loodan, et sul on indu ka edasi jätkata. Oled sa siis ükskõik millise maailma otsas, sest sina ei leia kodupaika vaid see leiab su ise ülesse.

 8. “Minu Maroko” on kindlasti midagi minule (kaas on tõesti kutsuv ja autori artiklid islam.ee’s on olnud igati huvitavad). 🙂 Loodetavasti, millalgi peale ilmumist jõuab ka raamatukogudesse laiemalt.

  Head Uut Aastat lumisest Tallinnast!

 9. Tere Epp! Kohe pidin sulle kirjutama 🙂 Põhjus lihtne – hakkan kohe läbi saama su abikaasa kirjutatud raamatu esimese osaga “Minu Eesti” ja tundsin, et pean nii sinu meest, sind kui seda raamatut kiitma. Kuna elan Ameerikas oma eesti mehega juba mõnda aega (ise 4, tema 5 aastat), siis oli see raamat mulle nagu rusikas silmaauku. Äratundmisrõõm oli meeletu iga kandi peal ja nalja sai rohkem kui rubla eest. Super lugemine! Loodan, et varsti tuleb välja ka teine osa “Minu Eesti”-st ja loodan, et mu kätte satub mingi aeg ka sinu kirjutatud “Minu Ameerika”. Palun kiida oma meest minu poolt ja täna teda minu nimel, et mu pühade meeleolukusele kaasa aitas. Ühtlasi kiitku ta sind vastu, kuna tänu sinule poleks ta jalad võibolla kunagi Eestimaa pinda ehk puudutanudki 🙂

  Head uut aastat ka!
  Tervitades,
  Liina Illinoisist.

 10. Gerlyle – meil ok isiklik veeb ka, islam.ee lehele on vaid pisike tilk sellest.
  Raamatut Minu Maroko loe aga kindlasti – see on super inimese poolt kirjutatud!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar