Meie tudengikorter on välja üürida

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Armas Epp!
  See kommentaar on nüüd küll hoopis teisest ooperist kui tudengikorteri-teema. Aga ma ei oska teda lihtsalt mujale paigutada kui Teie viimase sissekande järele.
  Tundsin kunagi Teie ema Aimet ja sain mõni päev tagasi teada, et olete tema tütar. Õppisin Aimega samal ajal Pedas raamatukogundust, mõnda aega elasime ühikas isegi ühes toas. Kuigi lõpetasime samal aastal, pole teda millegipärast meie lõpupildil.
  Ma ei teadnud sedagi, et Aimet juba nii kaua meie keskel pole… Tänu Teie suguvõsa-blogile sain nüüd põgusa ülevaate tema elust.
  Tahaksin Teid selle eest siiralt tänada!
  Ja öelda, et mäletan Aimet kui väga avalat ning südamlikku inimest. Tollal tundsin end tema kõrval plikakesena, ehkki olime ühevanused. Temal oli lihtsalt selleks ajaks juba palju suurem elukogemus – abielu ja lapsed. Samas ei jõudnud ma ära imestada Aime visadust pereelu kõrvalt õppimist jätkata. Olen tema peale mõelnud, kuid kahjuks ei viinud edasine elu meid enam kordagi kokku.
  Soovin Teile palju-palju edu kõigis Teie ettevõtmistes!
  Silva

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar