“Marta varbad” raamatu sünnilugu

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Supervaffa

  Mulle meeldib eriti kaanepildi sümbioos. Kui alul oli pealkiri Marta maailm kuidagi liialt suurejooneline, siis pilt näitab pisikesi armsaid varbaid, mis teevad suures ja kirevas maailmas oma esimesi rõõmsaid samme.

  Olen nii rõõmus

 2. Tean, et jõuluvana plaanib meie pere Martale ka selle raamatu tuua. Tema on küll kõigest 8-kuune, aga “jõuluvana” (loe: laste vanaema) ei suutnud raamatulaadal kiusatusele vastu panna 🙂

 3. Ja tänusõnad ka konsultant Andry Ervaldile, sinu konsultatsioonid läksid küll lõppkokkuvõttes pigem järgmsiet raamatute seemneks ja see raamat jäi sisuliselt ikka selliseks, nagu ta 2005. aasta detsembris sündis, aga kasu oli su sõnadest tulevikuks kindlasti!
  Ja Andry tuletas meelde ühe asja – alguses oli raamatu nimeks plaanitud “Marta maailm”, aga siis muutsin selle konkreetsemaks ja lastepärasemaks, “Marta varbad”.

 4. huvitav, mulle jälle miskipärast ei meeldi, kui pildiraamatu kaanel on varbad. ise ka imestan, miks. kõik muu meeldib, aga paljad jalad varvastega ei meeldinud ka näiteks selle teise lasteraamatu kaanel.

 5. Arvutus on küll lihtne,aga tulemus ilmselt vale. Kui see juhtus 3 aastat tagasi, ei saanud olla 2005 ja Marta vist ei saanud 2005. kolmeseks

 6. Haa 🙂
  Mina ja numbrid.
  Mõtlesin nüüd järele, ma alustasin lugude kirjutamist Hobokenis, seda mäletan, aga jah, see kingitus oli üle antud ikkagi 2006. aasta sünnipäevaks (kolm aastat tagasi). Siis elasime Belle Harboris, nagu ka raamatus kohe teises loos on räägitud (“Uus kodu ja vana kodu”).

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar