Paastulaagrist, vol 1 – vererõhust

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Küll on hea, et Sa vererõhu korda said! Ka mulle on see madala rõhu asi vägagi tuttav… Olen olnud tööl, tegelen 16 -ne lapsega ja tunnen, et surub ligi maad ja pisarad tulevad… mõõtsin üle tee polikliinikus rõhku- 87/65! Arsti kommentaar – aga sa oled ju harjunud sellise rõhuga elama! 105 on mul ka igapäevane asi. Saan hakkama hommikuse ja lõunase kohviga – kas Sina jood vaid teed?

 2. Mina läksin kunagi paastuma aina hullemaks muutunud allergia tõttu. Esimest korda paastusin kas 4 või 5 päeva, ehkki paastulaager ise kestis nädala. Kogu selle aja ma praktiliselt magasin, oma 18 tundi ööpäevas kindlasti. Aga ma olin ka kaks eelnevat aastat teinud enam-vähem 18 tundi päevas (ühe ministeeriumi pressibossina) tööd. Kui ei maganud, käisime matkamas, meres ujumas… ent siis ühel hetkel hakkas mõistus/keha? kartma – see pole ju normaalne olla muudkui söömata, ning edasi ei suutnudki paastuda.

  Paar suve hiljem läksin sellesse samasse laagrisse uuesti. Kuskil viiendal-kuuendal päeval oli ülinõrk olla (niigi madal vererõhk oli kuskil 50/90) ja mul lubati isegi piparmünditeed juua (pidin seda küll kaugel eemal tegema, et teistele lõhn nina ei hakkaks:) Aga 7 päeval oli juba nii hea ja mõnus olla, et otsustasin omal käel edasi paastuda. 11 päeval sündisin end suure surmaga sööma, kuna nädala pärast olid tulemas ühe sõbra pulmad.

  Kõige raskem oligi vist minu puhul see imeväikeste portsionitega väljatulekuaeg. Seetõttu oli ka palju kergem jätkata, kui hakata end 100 gr vedelikeportsionitega kiusama.

  Mõlemad korrad leevendasid allergiat, ongi vist jäänud ainult 1-2 toiduainet, mille vastu nõgestõbi vahetevahel välja lööb.

  Sulle jõudu väljatulekuks!

 3. Südamesse kogunevd süütunded, need hakkavad koormama ja väsitama. Meil on ju selline geniaalne inimene olnud, nagu Viilma, tema õpetustega on muidugi see, et tuleb natuke pingutada ja aega anda endale. Aga tulemused on suurepärased.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar