Üks mu lemmikuid, “Minu Alaska”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Sarja kindel lemmikraamat. Mann on minu arust sellises žanris täiesti geniaalne leid ja kui ta vormiks raamatuks oma Svalbardi seiklused ja Uus-Meremaa, ostaksin kindlasti. Üheski teises “Minu” sarja raamatus pole sellist energiat ja avameelsust kui “Minu Alaskas”. Eelmise aasta üks parimaid lugemiselamusi.

 2. See avatuse ja haavamatuse mõte on super! Justin pääseb veel klassikute ridadesse, keda lapsed koolis tsiterivad.

  JA Manni raamat on tõesti puhas energia ja rõõmulaks

 3. ainuke raamat selles sarjas, milles ka kirjanduslik väärtus on, st mida tõesti saab lugeda kui head kirjandusteost.
  ülejäänud ikka tõeline odav meelelahutus.
  Meie Mees kirjandusmaailmas.

  Island oli küll ka huvitav lugeda, sest oli eksootika.
  muu ununeb nädalaga.

 4. Mann on … Mann! Võtab Sul käest kinni, naeratab oma avalat naeratust ning viib Su endaga seiklema. See raamat on lemmik päris kindlasti. Ladus, huvitav, seiklev, arenev, otsekohene, aus. Täpselt nagu Mann.

  Ma olen läbi lugenud kõik Minu sarja raamatud (ootangi nüüd, et saaks Nepaali ja Mongoolia kätte). Mõned meeldivad, mõned ei meeldi, mõned ei tekitanud emotsiooni. Kõige rohkem ootasin “Minu Soome” ilmumist muuseas. “Minu Alaska” esikohta “Minu Soome” ei kõigutanud, aga kindlasti lemmikute hulka kuulub seegi koos “Minu Pariisi” ja “Minu Tai”-ga. Oi, ja loomulikult “Minu Eesti”. See oleks imelik, kui see raamat eestlastele ei meeldiks.

Arhiiv

Hiljutised kommentaarid

Sliding Sidebar