Natuke põnevat kinnisvarajuttu ka ehk kes tahab Toomemäele suht-odavalt korterit

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Hetkel üritatakse neid kortereid kahjuks müüa tervikvarana (alghind 6 milli), nii et ühe korteri tahtjatel pole praegu veel mõtet pakkumist teha.

  2. Kas sellest blogist on saanud kinnisvaraportaal? Saan muidugi aru, et tasuta reklaamivõimalus, aga ikkagi…

    Neid haavakliiniku kortereid ei ostaks ise odavalt ka mitte. Nii palju surma ja valu on selle hoone seintesse imbunud.

  3. Esimene kommija vist ei lugenud isegi seda lühikest teksti. Idee ju ongi, koondada veel ostuhuvilisi sest 7000 eeki ruut sellises majas on tõesti odav.

    Mis puutub aga surmadesse siis ainus variant on ehitada oma maja sest usun, et igas kortermajas vähemalt korra aastas mõni pensionär annab suusa!

  4. Mina olin see esimene kommija. Tean küll mida kirjutasin, sest ma helistasin täna pankrotihaldurile ja uurisin asja. Tervikvarana müümine ei tähenda kaheksale erinevale ostjale müümist ja minul, kes ma olen ühest korterist huvitatud, paluti oodata. No loomulikult saaks ka koos teha ühe pakkumise, aga sellisel juhul tuleks koonduda kõigil korteritahtjatel üle mütsi alla, luua üo või mingi muu juriidiline kooslus, et teha ühine pakkumine. Aega on esimese enampakkumiseni väga vähe.

  5. No Maire, aga täpselt seda, mida sa nüüd pankrotihaldurilt välja uurisid, Epp ju kirjutaski – tahetakse kokku panna keha, et osta tervikvarana välja, igale üks…

  6. Kuna ise pole ostuhuviline, siis ei viitsinud lisatud lingil olevasse juriidilisse abakadabrasse põhjalikult süüvida, aga kaks asja hakkas silma:
    1. Korteriomandiga seotud võlad jäävad ostja kanda;
    2. Kinnisasjaga on seotud vähemalt 60 milj. EEK väärtuses hüpoteeke.

  7. Kallis Epp. Ma annan sulle 6 milli. osta see asi ära. Ja sa oled õnnetuim inimene maailmas 🙂

    Vihje on allpool. Mis tuleb ruutmeetri hinnaks, kui kõik hüpoteegid arvesse võtta? 🙂 50 000?

    Esimsel järjekohal hüpoteek summas 41 048 000,00 krooni Swedbank AS (registrikood 10060701) kasuks. Kinnistu igakordne omanik on kohustatud alluma kohesele sundtäitmisele hüpoteegiga tagatud nõude rahuldamiseks. Sisse kantud 27.12.2006. 14.04.2009 asjaõiguslepingu, 14.04.2009 kinnistamisavalduse alusel muudetud 21.04.2009. Kohtunikuabi Aita Kastor

    Teisel järjekohal hüpoteek summas 18 952 000,00 krooni Swedbank AS (registrikood 10060701) kasuks. Kinnistu igakordne omanik on kohustatud alluma kohesele sundtäitmisele hüpoteegiga tagatud nõude rahuldamiseks. Sisse kantud 27.12.2006. 14.04.2009 asjaõiguslepingu, 14.04.2009 kinnistamisavalduse alusel muudetud 21.04.2009. Kohtunikuabi Aita Kastor.

  8. obule – hüpoteek hüpoteegiks, aga kas oskad öelda kui suur on nõue, mida selle hüpoteegiga on tagatud? Nõue ja hüpoteek ei pea ju ühesuurused olema.

  9. mis surmadesse ja õnnetustesse puutub siis mina elan tsaariajal ehitatud majas
    siin on kindlasti paljud oma viimast und maganud
    alguses oli tunne, et keegi elab veel mu majas peale mu pere
    lasin papil maja läbi käia
    ta kirjutas igale aknale ja uksele risti, laulis ja vehkis viirukiga
    peale seda enam keegi ei kõnni
    ma ei tea, kas sai ta rahu, läks ära või on lõksus kuskil,nagu mõni tark oskas öelda
    esimesel õhtul kui tahtsime keldrisse minna, hakkasid nõud tühjas köögis elama
    tütar ütlespoole keldrisse laskumise pealt, et kõhe on tema ei lähe
    mina siis, et mina vaime ei usu ja kui ma esimese sammu keldrisse astusin, kukkusin ma sinna sisse
    keldritrepp oli pehkind
    kuna ma üksi majas ei olnud, sikutasid kodakondsed mind sealt august välja , aga naerame siiamaani, et me majavaim on heatahtlik;)

  10. Tere,
    ma hakkan nüüd mõnda aega käima vÄhem netis, mul oli laupäeval silma lühinägelikkuse eemaldamise opp (eks kunagi muljetan, kui arvutis kauem saan olla).
    Mina pole ka jurist, aga juristide väitel pankrotihalduri kaudu oksjonil kustuvad kõik muud hüpoteegid ehk et ei jää sellele korterile mitte mingeid võlgu. See olevat pankrotiseaduses nii kirjas.
    Meie ilmselt ei osale, aga isiklikel põhjustel (Justinil on raske laenu saada, ta pole Eestis alalise elamisloaga ja tähtajalise loaga ei saa). Samas ma julgustan, kui siin on keegi kahtleja, minna ikka vaatama ja uurima.
    Keegi küsis meilis, et mida tähendab see “keha moodustamine”. Kõik huvilised lähevad koos juristi juurde (see on kokku lepitud) ja annavad juristile enda esindamise volituse. Juristi teebki enampakkumise.

  11. See tüdruk jah suri ja enne seda kirjutas Ekspress temast loo, emalt nõusolekut kõsimata tsiteeris pikalt tema blogi.

  12. Mul on tegelikult õudselt kahju, et siin blogis peale minu keegi pole öelnud, et neist korteritest huvitatud on. Ma ei tunne Tartus kedagi, kes tahaks korterit osta ja nii polegi mingit võimalust pakkumiseks punti kokku saada 🙁

  13. Maire, see punt on ju sisuliselt koos, seesama Indrek Parts on inimene, kellele peaksid helistama. Vabandan, kui olen asja segaselt kirjeldanud.

  14. Hea päev kõigile, ma olen Susan Johnson, eralaenu laenuandja, kes annab elu jooksul. võimalus laenudele maksta ära oma arveid. isiklikud ja võlad ja alustada oma äri eraettevõtted ja üksikisikutele 3% kiirusega. Nii et võtke meiega täna via kirju, susanloanhelp01@gmail.com
    LAENUVÕTJA ANDMETE S
    1) täielik nimi:…
    2) Riik:…
    3) aadress:…
    4) Riik:…
    5) sugu:…
    6) Perekonnaseis:…
    7) okupatsiooni:…
    8) telefoninumber:…
    9) asemel tööd praegu seisukoht:…
    10) kuusissetulek:…
    11) laenu vajalik summa:…
    12) laenu kestus:…
    13) eesmärk laenu:…
    14) religioon:…
    15) oled sa enne…
    Tänud
    Proua Susan

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar