Vaimujuttu ka :)

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. sul paistab minu emaga väga sarnane maailmavaade olevat. mina olen ka palju sellest kaasa saanud.

  aga tegelikult tahtsin ma hoopis seda öelda, et see foto seal artikli juures on parim, mis ma sinust kunagi näinud olen. ja sa meenutad seal mingit kuulsust… erkin pakub hedvig hansonit, ma ei tea, võib-olla. igatahes ilus (ja mitte niivõrd sellepärast, et kuulsust meenutad, vaid lihtsalt ilus) 😀

 2. Ma siin saladuskatte all tunnistan üles, et Justin luges ka seda lugu ja sai kõhutäie naerda, et ma nii tumba olen ja tema horoskoobiaastat ei tea. Et tema olevat jah hoopis Kits oma andmetel.
  …Selle peale ei oska muud öelda, kui et lugege “Minu Eestist”, kuidas me minu udupea tõttu lennukist maha jäime.

 3. Armas inimene, kes on minu elus ja aastaid õppinud ja lõpetanud Tiibeti meditsiini õpetava õppeasutuse rääkis mulle, et aastatel 2009 ja 2010 on planeetide seis sama mis enne II Maailma Sõda ning see ei pruugi tähendada sõda vaid suuri muudatusi maailmakorras. Vahest see, et inimesed annavad jälle ruumi teadmisele, et meie ümber kõik ei ole nii materiaalne ja käega katsutav – ongi see suur muutus mis meid ootab. Maailm on juba praegu teine kui aasta tagasi.

 4. EPLi lingilt siia nartsissismi kantsi sattudes ei saa endki tagasi hoida ja öelda, et see on ikka päris veider ja kõhe, mida siin tehakse. Mingi sekt?
  Usun, et avaldaja ei pahanda ka sellise arvamuse peale.
  Meediakriitika pealkirjaks ehk?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar