Otsime nõukogudeaegseid fotosid meie uue raamatu(sarja) jaoks

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. minu meelest on see vale lähenemine, et “peab olema pilt Delo’st ja kui pole siis “lavastame””. katsuge ikka autentsus säilitada. suvaline vana pilt annab rohkem edasi, kui lihtsalt pilt kirjaga “Delo”

 2. Rakvere fotot palu Rakvere muuseumist, otsi sealt üles Kaja Vsnapuu või Pilvi Põldma, kui muidu ei julge, ütle, et mina soovitasin

  Ja punkaritega küsi Trubetsky käest, tal tuli just välja Varraku kirjastuses pungikogumik. Kirjastuses on need fotod kindlasti skanneeritult alles, aga Trubal on neid veel ilumata kindlalt veel ja veel

 3. Sepp,ega ei peagi olema pilt Delost, meil on iga peatüki juures rida märksõnu, millele saaks avafoto (iga peatüki ees on foto). Kas sul, Sepp, on vanu pilte?

 4. Sellest tuleb raamatusari ja kuna läksime sellise maketi peale, et iga peatüki alguses oleks pilt, mis meenutab ajastut, siis kindlasti läheb meil veel vaja igasuguseid muid pilte ka (esimese raamatu autor on sündinud 1969, teise raamatu autor 1979, noh ja teemad mõistagi on iga kord ka natuke teisusugused, olenevalt inimesest…) Igatahes, Sepp, ma saadan su lingi kujundajale, äkki ta leiab midagi ka juba seekord, mis meid aitaks, eks näis.

 5. Noh, ma olen ’77 🙂 Aga eks võetagu ühendust, kui midagi tundub sobivat, väljas on vähe, kõik pole skannitud ka. Aga filmide kvaliteet on üsna kohutav, nii tehniliselt, kui sisuliselt – ent eks ka see annab midagi juurde.

 6. Jep, vaatame.
  Mia – me tahame nädala lõpuks valmis kujundada… Oleks pidanud sellele enne mõtlema. Aga see idee, illustreerida ajastuga, mitte peategelase eraarhiiviga, see on nii värskelt otsustatud, seepärast ei saanudki ma enne seda kuulutada.

 7. Tartlane kasut.nimega Ampersand Planet foorumist aitab ka kindlasti.
  Ise olen Pärnus ja nt. vanast täitesulepeast või sulepeast redissulega saaksin midagi organiseerida. Need on kindlasti alles. Pildimaterjali on ka tollest ajast, sisse skännitud aga süsteemitult, otsimine võtaks kaua. Osa diad.
  Aavu, kasut.nimi Foorum.planet.ee -s.

 8. aitäh vihje eest.

  NB! Veel on puudu hea pilt 80ndate punkarist (eelistatavalt mitte äratuntav, nt pooprofiilis või selja taga).

 9. Ma vaatan natuke, meil peaks neid päris delosidki olema veel üksjagu alles. Kuperjanovi kohta on kunstikoolil kindlasti pilte, nad ju asusid seal.

 10. tjah, sellest kunstikooli maja pildi ideest juba loobusime, tuli liiga palju hoonete pilte kokku…

  Praegu on vaja teate, mida – hoopis 70ndate sauna. Ma kirjutan kohe postituse 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar