Vajame abi lastehoidmisel Tartus 20 kuni 25 juuli, et saaks raamatu(d) trükki.

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Kas selline on praegu keskmine lapsehoidmise tunnitasu? Hmm, mulle tundub, et oleme oma lapsehoidja kõvasti ülemaksnud. 🙂 Nüüd siis tean…

  2. Olen kasvataja lasteaias (kõrgharidusega) ja meie tunnitasu peale makse on 55 kr.Aga kodune lapsehoiuvärk on ju pisut teistmoodi…

  3. laste hoidmine on suur vastutus. ilmselt on võimalik hoidja leida ka odavamalt. kuigi ma kahtlen, kas sellisel juhul see vastutuse osa ikka hinna sisse mahub. pole justkui see koht, kus kokkuhoid peaks tulema.

  4. Tuleks väga hää meelega ise Teie piigadega tegelema, aga kahjuks ei saa oma haige ema ja tema koera juurest kuhugi.Loodan väga, et Te leiate kellegi väga toreda ja südamliku inimese!!!Nende tasudega on jah nii, nagu just on. Endalgi mõnikord tuleb kananahk ihul kui mõtlen, et ma vastutan nende 20 lapse elu ja tervise ja õpetuse eest…!!!

  5. See on siis umbes nagu miskit 3 USD tunnis? Siinkandis on $15 tund. Me maksame $10 ja oleme omadega 6nnejunnis. Lihtsalt huvitav oli teada mis taks eestis on.

  6. Tallinnas maksime tudengile 50 kr “väljakutse” eest (tuli kohale kusagilt Harjumaalt) ja 30.-/tund hoidmise eest. Tänavu inimestel nagu vähe aega, oleme kasutanud paaril korral elukutselise lapsehoidja teenuseid 60-80 krooni tund.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar