Laulupeomuljeid vol 3

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Kui Märkamisaja üritusel oli suur TV ekraan, kus sai aimu, mis seal ees toimus, siis sellel korral ei olnud ja see oli suur viga!
    Kuulates tundus, et minister kõne ajal vist vesistas ?
    Rahvas oli mega ja sellel korral olid kohal ka venerahvusest inimesed. Paljud neist olid normaalsed. Üksikud olid “imelikud”

    Vinge oli ka see, et enamus inimesi peale lahkumist võttis oma prügi kaasa ja viis selle ettenähtud kohta. Üksikud kohad, kuhu praht maha jäi!

  2. “Tänu” sellele, et mina vaatasin pidu telekast ja kohapeal ekraani ei olnud, saingi ma Lauluväljakul ja ka kaare all olnud tuttavatega reaalselt muljeid vahetada, mitte ainult kuulata õhates, et kuidas ikka oli. Just see osa emotsioonist ja detailidest, mida telekas näitas aga kohapeal ei paistnud (pisarad, Ilves mudilaste keskel jms). Mina muidugi olin kadedam 😀

    Nii et jah, suur ekraan võiks vast olla küll.

  3. “Nii me maailma vallutame, üks süda korraga”
    Ten points!

    Hea, et Laulupidu uued postitused põhjustas 🙂

  4. Alkoholi, peamiselt õlut, müüdi ühes kindlas alas. Sellega liikumine polnud keelatud, aga platsile teda küll ei jõudnud. A le coqi kaljatopsid ainult olid rahval. tegelikult olen väga-väga positiivselt üllatunud alkoholi puudumisest. saaks veel kuidagi ilma hirmsa shaslõkihaisuta, oleks hea… või saaks need kuhugi kaugemale, et ei peaks rongkäik läbi selle minema ja aldid ja tenorid üle laudade hüppama lavale minnes.
    *laulukaare viimastelt ülemistelt astmetelt*

  5. mina lugesin lehest ja loen teiste blogidest välja palju vingema peo, kui ise osaledes nägin. 🙂
    paratamatult tundub mulle, et pealt vaadates sai isegi rohkem emotsioone kui osaledes. mis muidui ei tähenda, et osaleda polnud võimas tunne. aga näiteks jäi minul tuljak hoopis kuulmata, sest olime sel hetkel lava taga valmis lavale minema.
    aga “Ta lendab mesipuu poole” ja “Kodumaa” olid ikka võimsad küll.

    tantsupeo koha pealt tahaks mina veidi viriseda”Tuljaku” üle. mul on tõsiselt kahju, et seda sel aastal ainult valitud rühmad tantsisid. ja hoolimata minu plaksutamisest ja hüplemisest, teised korrata seda tantsu ei palunud. 🙂

  6. Keegi mainis, et suur ekraan oli laululava tagapoolel, st need lauljad, kes oma järjekorda ootasid, nägid, mis teisel pool toimib.
    Need ekraanid on kindlasti jube kallid, aga minu meelest võiks jah olla lava kõrval ka.

  7. olid ekraanid küll laululava taga, aga sealt enamasti näidati kooride kogunemise järjekorda ja kohta. eriti teisel päeval. ja kui sa juba oma järjekorda ootasid näiteks tuletorni poolses väravas, siis ekraan enam sinuni ei paistnud. need ikka päris mere poole olid suunatud.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar