Laulu-tantsupeo muljeid (vol 2) nii praegusest kui ka 1980ndatest

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Küll on tore, et Justin Martaga ikka “päris peole” läksid, mitte ainult telekasr ei vaata, lapsele on selline elamus HÄDAVAJALIK!!!
    Väga kurb, et Su kaunis näputöö tules hukka sai, aga vähemalt oled Sa endale tõestanud, et Sa saad sellise kunstkäsitööga hakkama.
    Annala aga kiiret paranemist!

  2. Epp! Mina võrokesena ootan väga, et mõne aasta möödudes on Sul tulemas ka “Minu Setomaa”. Aga Martal vedas, et issi ta suurele peole viis! Olen oma sugulase peale tige, kes oma lapsi kaasa ei võtnud…

  3. Eelmise noorte peo ajal (2007) olid küll suured ekraanid laululaval, ja äkki isegi eelmise suure peo ajal juba. Sel aastal otsustati teadlikult mitte panna (Andrus Vaarik on seda intervjuudes maininud).
    Noorte peo ekraanidest on mul meeles see, kuidas laste- ja mudilaskoorid vaatasid kogu lavaloleku aja ekraane, et ennast näha. Kui nägid, siis lehvitasid ohjeldamatult kaamerasse:) Aga… dirigenti unustasid vaadata.

  4. Tiit küsis Justini käest, kas ta on autoga(Tallinnas). Justin vastas: “Ei, ma olen jalaga!”

  5. Tegelikult ei olnud eelmine anonüümne, vaid hoopis mina teises arvutis.
    Tegid õigesti, et Annaga ei läinud. Laps oleks suures massis kaduma läinud. Ta ju ei püsi pudeliski. Marta on juba teine asi – ta oskab kuulata ja vaadata. Selles eas jääb ka püsivaid mälestusi.

  6. mnjaa, tükk aega pole su blogi lugenud. tjaa, mina tahtsin ka laulupeole minna, kuid kahjuks oli noorem laps kõrges palavikus. aga järgmisele peole läheme kindlasti

  7. Katariina, võibolla ka kirjutame kunagi Justiniga kahepeale “Minu Setomaa”… Eks näis. Praegu tuleb meil praegused projektid valmis saada.
    Maret – mis seal imestada, et sa ammu siin lugenud pole, ma pole ju siin ammu kirjutanud ka 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar