Vahel tulevad kusagilt imelikud kõned…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Appi, mis imelik tekst siin mu oma teksti järel on 😉
  Ma ei hakka seda ära kustutamagi, las olla.
  Raamat peaks ilmuma oktoobris alles.. või juba.

 2. Täpselt!

  Enamasti saab neid asju ratsionaliseerida. Praegu oli lihtsalt naljakas, kuidas juhuslikult tuli “Täpselt!” ja mingi sigrimigri (universumi allkiri ;).

  Ja India kõne tuli mõistagi kusagilt reisibüroost ja valele inimesele. Keegi pidi oma piletid välja ostma sel päeval, aga helistati mulle.

 3. hm, väga salapärane tõesti – mingid kodeeritud sõnumid siin postituse lõpus ja… huvitav mida see Universum meile kõigile ja igaühele eraldi seekord siis Epu suu läbi öelda tahab? 😀 😀

 4. “kodu kaugel kodust 4” pole vist veel üles seatud… Ma siis kuulutan siin ka, kui Mannist elumärki kuulen. Ma tean küll, kuhu ta läks, aga kuna viimati oli temaga jutt, et ära veel räägi, siis ma igaks juhuks ikka veel ei räägi…

 5. jaa – eks need varahommikused või hilisöised kõned ole tõesti vahvad 🙂
  Minule helistas ühel varahommikul veidi kähe meeshääl (tavaliselt ma ei hoia öösiti oma mobiili sees, seekord ununes) ja vuristas kiirelt, et tegi kõik täpselt nii nagu ma käskisin, aga ikka ei tule midagi välja ja ma pean vist ikka ise kohale tulema ja asja üle vaatmaa, sest muidu on suur jama.
  Ja täpselt sama äkki see kõne ka lõppes.

  Pärast hakkasin veel mõtlema, et kas ta veseke üldse sai aru, et valele numbrile helistas ? Võibolla istub siiani kusagil ja ootab ja ootab….

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar